Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. február 22., péntek, Gerzson napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Rossz vér

  Bill kapitány tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját, és még mindig rendületlen energiával dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MOM Sportban ad koncertet „Rossz vér” címmel.
 • Évszázados múlt, modern szolgáltatások a Lukácsban

  A Lukács fürdő igazi történelmi örökség, hiszen már a római korban is ismert volt az itt feltörő hőforrások gyógyító ereje.
 • Mit tehetünk az influenza ellen?

  A tél végén már lassan enyhül az idő. Ennek természetesen örülünk, de annak már kevésbé, hogy az időjárási frontok harcával együtt jár az influenza terjedése is. Tüsszögő, köhögő, fáradtan botorkáló emberekkel találkozunk mindenütt. Vajon van esélyünk megmenekülni a járvány elől? Garancia nincs, de egy-két hatékony védekezési módszert azért ajánlhatunk.
 • Torkos csütörtök 2019

  Az idén is több vendéglőben, étteremben várnak bennünket a megszokottnál legalább egyharmaddal olcsóbb árakkal torkos csütörtökön. A kialakult hagyományok szerint a programot az idén március 7-én tartják, de lesz olyan étterem is, ahol két napon át torkoskodhatunk.
 • Élménymajor épül Ásotthalmon

  Egy 19. századi tematikus élményparkot hoznak létre Ásotthalmon, aminek központi eleme a Tömörkény-ház lesz.
 • Veszélyes évszakok, avagy egy Schmuckot se

  Szereplők: Nyertes Zsuzsa, Beregi Péter, Heller Tamás, Körmendi Péter. Konferál: Schmuck Andor.
 • Allergiásoknak ajánlott a sószoba

  Az allergiásoknak már most gondolniuk kell hogy hamarosan ismét elindul a pollenszezon. A tünetek enyhítésére már most segíthet a sószoba.
 • Naturally 7-koncert Budapesten 

  A világ egyik legjobb capella „Vocal Play” produkciója érkezik Budapestre 2019. március 27-én. Hamarosan mindenki meghallhatja, hogyan énekelnek „hangszerekké válva”.
 • Közös élménynapokat indít a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája

  A Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája közös programsorozatot indít az iskolások részére. Az „Élményteli osztálykirándulások” néven futó együttműködés kedvező áron nyújt lehetőséget a diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét élménykomplexumot. A Budakeszi Vadaspark célkitűzéseihez illeszkedő kezdeményezés jól kiegészíti a környezeti nevelés és a játszva tanítás szellemiségében indított eddigi szolgáltatásokat.
 • Zalában új szintre emelték a luxust

  Sokszor halljuk, mégsem vagyunk teljesen tisztában azzal, hogy mi is az a resort. Nyaralóhely? Szálloda? Otthon? Tulajdonképpen lehet mindhárom együtt, és még ennél is több: egy teljesen új élmény, amit már Magyarországon is megtapasztalhatunk Közép-Európa első luxusresortjában, a Zala Springsben.
 • 10. Konyhakiállítás

  A konyha a lakás lelke, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere, ami minden életszakaszban másként és másért fontos.
 • Ingyenes séták Budapesten az idegenvezetők világnapján

  Az idegenvezetők világnapja alkalmából február 21–24-én a 100 változatos program között dunai hajózás, városnéző buszos túra, különjáratú villamos is szerepel. A négynapos turisztikai esemény szervezője a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), valamint a kereskedelmi tagozatának idegenvezetői és a bevásárló- és tematikus utcák menedzsmentje (BUM).
 • Idegenvezetők világnapja

  Február 24-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából különleges városi sétákkal készülnek a Tourinform-iroda idegenvezetői. Az immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen ismét felfedezhetik velünk Székesfehérvár rejtett kincseit.
 • Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

  Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.
 • Jön Európa legnagyobb masters erőemelő-versenye

  Európa erőemelői népesítik be az Olimpiai Sportparkot Győrben március elején a masters RAW erőemelő Európa-bajnokságon. A szervezők legalább 23 különböző ország 300 versenyzőjére és 300 kísérőjére, valamint a nemzetközi szövetség képviselőire számítanak, nekik bárki ingyen szurkolhat majd a helyszínen.
 • Megújulva várja a látogatókat a Sátorkőpusztai-barlang

  A Dorog határában lévő Sátorkőpusztai-barlangban látogatóbarát útvonalakat alakított ki, új lámpákat szerelt be, valamint megtisztította a barlang régi és újonnan napvilágra került képződményeit a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE).
 • Kecskegidák születtek a Budakeszi Vadasparkban

  Mozgalmas az élet a Budakeszi Vadaspark parasztudvarában, ugyanis a rackajuhok után a kecskenyáj is új jövevényekkel gazdagodott. A puha gidák napokkal ezelőtt jöttek napvilágra, de már vígan viháncolnak a kifutón. A kicsinyek a változékony idő ellenére kicsattanó egészségnek örvendenek, és alig várják, hogy a tavasz folyamán elköltözhessenek egy tágasabb kifutóba.
 • Az inkák aranya Budapesten

  Márciusban nyílik Budapesten Az inkák aranya című kiállítás, amely az Andok vidékét egykoron uraló népek különleges kincseit mutatja be interaktív formában a közönségnek.
 • A föltámadás szomorúsága

  Emlékkiállítás Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.
 • Andy Warhol műveiből nyílik kiállítás Békéscsabán

  A pop-art fejedelme, Andy Warhol (1928–1987) műveiből nyílik kiállítás február 20-án Békéscsabán a Munkácsy Mihály Múzeumban. A kiállítás a szlovákiai Andy Warhol Modern Művészeti Múzeummal együttműködésben valósul meg.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum