Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • A szarvasi állatpark fejlesztései

  Több mint háromszázmillió forintos európai uniós támogatásból fejlesztették a szarvasi Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkot.
 • Egy csésze empátia: közösségi kiállítással nyit újra a Magyar Vöröskereszt kávézója

  Két éve nyitotta meg a Magyar Vöröskereszt az Empathy Cafe & Bistro speciality kávézót és közösségi teret Budapest szívében, az Arany János utcában.
 • Idén is lesz ArtKert Szentendrén

  A kortárs kultúra legjavát vonultatja fel a MANK a harmadik ArtKert Fesztiválon augusztus 28. és 30. között.
 • Újraindul az Orientale Lumen-sorozat

  A Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplomban az Orientale Lumen-sorozat keretében szeptember 4-én a Szent Efrém Férfikar a Pro Musica Leánykarral ad közös koncertet.
 • Lánykérés a Budai Szabadtéri Színházban

  Mészáros Árpád Zsolt vasárnap este előadás közben kérte meg kedvese, Piros Krisztina kezét a Budai Szabadtéri Színházban. A „Négyen” című szuperkoncert nézői, sőt a szervezők is nagyon meglepődtek, hiszen a lánykérésbe ők sem voltak beavatva. MÁZS és újdonsült menyasszonya rengeteg gratulációt kaptak, a közönség hátrafordulva ünnepelte őket.
 • Szeptemberben rendezik meg a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált

  A korábban Nemzetközi Természetfilm Fesztivál néven ismert rendezvényt szeptember 11. és 13. között rendezik meg Gödöllőn. A szervezők az új elnevezéssel érzékeltetik a széles programkínálatot.
 • Augusztus végén tartják idén az emlékhelyek napját

  A hagyományoktól eltérően idén augusztus 29-én rendezik meg az emlékhelyek napját országszerte 60 nemzeti és történelmi emlékhely 70 helyszínének programjaival.
 • Augusztus utolsó hétvégéjén érkezik az Artmozik éjszakája

  Egyetlen karszalaggal élvezhetők öt budapesti művészmozi vetítései, köztük számos premier előtti film augusztus 28-án estétől másnap hajnalig az Artmozik éjszakáján.
 • 154 éves a Fővárosi Állat- és Növénykert

  Fennállásának 154. évfordulóját ünnepli a Fővárosi Állat- és Növénykert.
 • Családi kedvezménnyel látogatható az Országház

  Az Országgyűlés sajtóirodájának tájékoztatása szerint a kedvezményes belépőre a legalább egy, legfeljebb három 6–14 éves gyermeklátogató és a vele közösen érkező egy vagy két felnőtt kísérő jogosult.
 • Célegyenesbe fordult a Gellért-hegyi sikló építésének előkészítése

  Célegyenesbe fordult a Gellért-hegyi sikló építésének előkészítése, amely a következő hetekben, hónapokban be is fejeződhet – közölte a Sikló-Beruházó Kft. az MTI-vel.
 • Zseniális találmányok, innovatív ötletek

  „Törpék vagyunk, de óriások vállán állunk, ezért messzebbre látunk, mint ők.” (Isaac Newton vagy Chartres-i Bernhard)
 • Virágzik a házfelújítás a járványt követően

  A koronavírus-járvány sok üzletágnak jelentett bevételkiesést. A házfelújítások, illetve a generálkivitelezés területein azonban éppen hogy pozitív hatásúnak bizonyult a koronavírus utáni helyzet, hiszen egyre többen döntenek úgy, hogy a lakásokból kertes házakba költözzenek.
 • Csipes Tamara: Örültem is annak, hogy elhalasztják az olimpiát

  Versenyek hiányában nehezen merít motivációt, ugyanakkor továbbra is a 2021-re halasztott tokiói olimpián való részvételében bízik Csipes Tamara. A Honvéd és a Med-Sport 30 esztendős sportolójával a Prémium Média & Sport Management készített interjút a kajak-kenu válogatott szolnoki edzőtáborában.
 • Brutális visszaesés az autókereskedelemben

  Március elején, a koronavírus magyarországi megjelenését követően gyakorlatilag teljesen leállt az autókereskedelem, és bár a helyzet azóta valamelyest stabilizálódott, az ágazat még most is csak alig 50 százalékon teljesít. A problémát súlyosbítja, hogy részben az euróárfolyam drasztikus emelkedése miatt 10–15 százalékkal nőttek az új autók árai, a piac visszaesését látva pedig a gyártók már vissza is vették a termelést. Barta József, a Suzuki Barta és az AVIS autókölcsönző tulajdonosa szerint a visszapattanás elmaradt a szektorban, és bár a cégeket ideig-óráig megmenthetik a kamatmentes hitelek, sokan elvérezhetnek a következő időszakban.
 • Első mérföldkövéhez ért a Vakációzzunk a múzeumokkal! játékos programsorozata

  Július 28-án indult útjára a #maradjitthon kampányhoz csatlakozva a Vakációzzunk a múzeumokkal! virtuális múzeumpedagógiai roadshow, mely hazánk négy legnagyobb tavát mutatja be főként gyerekeknek, családoknak.
 • Így készül Debrecen a virágkarneválra járvány idején

  Eddig ötször tervezték át a debreceni virágkarnevál idei programjait annak érdekében, hogy az érdeklődők a változó járványhelyzetben is a lehető legbiztonságosabban vehessenek részt a karneváli hét rendezvényein – közölte a város kulturális alpolgármestere.
 • Idén is megrendezik a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivált

  Idén is megtartják augusztus utolsó hétvégéjén a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivált, amelyet azonban a járványügyi rendeleteknek megfelelően a szokásosnál kisebb körben, a kezdeti évek családiasabb hangulatában rendeznek meg.
 • Benczúr kerti esték

  Nyári estéken a szabad ég alatt, barátságos környezetben, élőzenére múlatni az időt, ezt kínálja vendégeinek a Benczúr kerti esték népzenei sorozata.
 • Lezárták az Andrássy út egy részét

  Hatker korzó néven közösségi térré változott a budapesti Andrássy út szakasza.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum