Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. január 19., szerda, Sára napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Mesés téli pihenés Debrecenben

  Odakint javában tombolnak a mínuszok, az év eleje pedig gyorsan visszarántotta legtöbbünket a sűrű teendőkkel teli hétköznapokba. Ki ne vágyna ilyenkor egy kis pihenésre távol a város zajától, a leadási határidőktől és a mindennapi stressztől?
 • Friss szerzeményekkel nyitott újra az óbudai Vasarely Múzeum

  A tárgyak más(od)ik élete – Új szerzemények című időszaki kiállítással és a Victor Vasarely művészetét bemutató állandó kiállítás újragondolt változatával nyitott újra január 15-én az óbudai Vasarely Múzeum.
 • VI. Farsangi regatta

  A BL YachtClub csapata hatalmas erőfeszítésekkel dolgozik azon, hogy a Balaton elrugaszkodjon a lángos, nyár, strand szavak hármasától, és egész évben pezsgő, lüktető turisztikai desztináció legyen.
 • Budapesten tizennyolc fiatal nyert támogatást a MOL Alapítványtól

  Budapesten tizennyolc fiatal művész és tudós pályázott sikerrel a MOL Tehetségtámogató Programra, amely az idei tanévben összesen 20 millió forinttal segíti a 10–23 év közötti tehetségek pályafutását. Országszerte összesen 63 fiatal pályázó és csapataik nyertek támogatást, köztük ifjú zenészek, táncosok, vizuális alkotók, előadóművészek, a matematika és a természettudományok mellett az informatika és a csillagászat fiatal művelői, kutatói. Legtöbben zeneművészeti területről nyújtottak be pályázatot, hiszen egy hangszer megvásárlása komoly befektetés egy átlagjövedelemmel rendelkező család számára. A fiatal tehetségek előfinanszírozásként kapják meg a támogatást.
 • Jussunk dűlőre! – 10. Borkonferencia

  Március 4-én már tizedik alkalommal találkozik a szőlő-bor ágazat krémje: szőlészek, borászok, jogászok, marketingszakemberek, szakújságírók, szakpolitikusok, az ágazat véleményformálói, hogy fajsúlyos kérdésekben „jussanak dűlőre”!
 • Február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány

  Változnak a védettségi igazolvány szabályai, az oltottsághoz februártól harmadik vakcina is kell, ha a második oltás hat hónapnál régebbi. A gyógyultaknak nem jár majd az igazolvány – jelentették be a Kormányinfón.
 • Online Japán Filmfesztivál

  A tavaly hatalmas sikerrel zárult Online Japán Filmfesztivál ismét a képernyők elé csábítja a magyar közönséget, hogy nappalink kényelméből szemezgethessünk a kritikusok által elismert díjnyertes munkáktól egészen a mainstream szórakoztató filmekig, melynek nagy része az utóbbi két év termése.
 • Dante univerzumáról nyílt kiállítás a szegedi Reök-palotában

  Dante univerzuma címmel ötven kortárs magyar képzőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a szegedi Reök-palotában.
 • Influenza, megfázás? Az echinaceás alkoholos kivonat segíthet

  A bükki füvesember és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa, aki maga is fitoterapeuta, a gyógyteák mellett most egy új, a vírusos megbetegedések és a felső légúti fertőzések megelőzésére és kezelésére is javasolt echinaceás tinktúrát fejlesztett ki. A négy összetevős kivonat használata egyszerű: elég napi néhány cseppet bevenni, így azok is felvértezhetik magukat a téli időszakban, akiknek a gyógyteafőzés macerás.
 • Január 18-án újra megnyílik a megújult Ady Emlékmúzeum

  Január 18-án megnyílik a megújult Ady Emlékmúzeum, amely egyebek mellett barátságosabb közönségforgalmi terekkel, megújított kiállítással, új múzeumpedagógiai foglalkozásokkal és programsorozatokkal várja az érdeklődőket.
 • BorÉrt konferencia és Bortúra

  2022-ben is megrendezik hazánk egyedi, tematikus borturisztikai rendezvényét. Január 27-én, csütörtökön startol a 4. BorÉrt konferencia és Bortúra a Városligetben.
 • 19. Pécsi esküvőkiállítás és -vásár

  A Pécsi esküvőkiállítás tradicionálisan 2022 januárjában a Fair-Expo Kft. által kerül megszervezésre a Tudásközpontban.
 • Jégpályák éjszakája

  Egy éjszaka, ami csak a téli örömökről és a korcsolyázásról szól! Több mint 40 jégpálya és jégcsarnok vár meghosszabbított nyitvatartással országszerte.
 • Megújult a mosonmagyaróvári vár környezete

  Mintegy félmilliárd forint kormányzati támogatásból megújult a mosonmagyaróvári vár környezete – közölte a győri Széchenyi István Egyetem.
 • A téli vitaminpótlás

  A vitaminok nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára, a téli időszakban pedig kiemelten fontosak. A téli hideg időszakban a leggyakoribbak a náthás és az influenzás megbetegedések, a koronavírus-járványról nem is beszélve. A szervezetünknek ilyenkor nagyobb mennyiségben van szüksége vitaminokra és ásványi anyagokra, hogy a betegségeket elkerüljük, vagy épp könnyebben legyűrjük.
 • 63 fiatal tehetséges művészt és tudóst támogat 20 millió forinttal a MOL Alapítvány

  A MOL Tehetségtámogató Program az idei tanévben összesen 20 millió forinttal segíti a 10–23 év közötti tehetséges művész- és kutatójelöltek pályafutását. Országszerte 63 fiatal pályázó és csapataik nyertek támogatást, köztük ifjú zenészek, táncosok, vizuális alkotók, előadóművészek, a matematika és a természettudományok mellett az informatika és a csillagászat fiatal művelői, kutatói. Legtöbben zeneművészeti területről nyújtottak be pályázatot, hiszen egy hangszer megvásárlása komoly befektetés egy átlagjövedelemmel rendelkező család számára. A fiatal tehetségek előfinanszírozásként kapják meg a támogatást.
 • Ingyenes online koncertre hív a Mandoki Soulmates

  Ezekben a bizonytalan vészterhes időkben, amikor az embereket még sokfelé a világon mindig az üres és bezárt koncerttermek fogadják, a Mandoki Soulmates január 15-én egy globális nemzetközi ingyenes streamingeseménnyel szeretné megköszönni közönségének az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját.
 • Bátor filmek fesztiválja

  A világ legújabb, nemzetközi sikereket elért egész estés, kreatív dokumentumfilmjeit mutatják be a hazai mozik január 22–30. között a fővárosban és több vidéki városban a 8. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (8. Budapest International Documentary Festival – BDIF) keretében. Mintegy 200 vetítésen csaknem 50 filmet, ezen belül öt szekcióban 32 nemzetközi versenyfilmet láthat a közönség.
 • Tovább folytatódhat a drágulás 2022-ben

  Számos tényező befolyásolhatja 2022-ben az ingatlanpiac alakulását, de a jelenlegi előrejelzések szerint nyárig akár 20 százalékos emelkedés is realizálódhat az új építésű lakások piacán. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint a trend mögött az állhat, hogy a tavalyi drágulás ellenére erős kereslet volt az ingatlanok iránt, az emberek mertek vásárolni és hitelt felvenni, ezért a beruházók az emelkedett építőanyagárakat bátrabban hárítják át a vásárlókra idén is.
 • Network

  A Centrál Színház 2022. január 15-én mutatja be Network című, különleges produkcióját, amely a mozi és a színház sajátos művészi ötvözete. A hazai ősbemutató Sidney Lumet 1976-os, több Oscar-díjat nyertes filmjének színpadi adaptációja, melyet Puskás Tamás állított színpadra Alföldi Róbert, Martinovics Dorina/Shell Judit, László Zsolt, Fehér Tibor főszereplésével. Egy különleges szerepben Bodrogi Gyula is fellép.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum