ItthonOtthonVan.hu

Ma 2014. november 7., péntek, Rezső napja van.

Rovatok

Régiók

Zsámbéki lángossütő lett a kedvenc

621 lángosozóra bővült a lángosadatbázis

Megjelent: Itthon Otthon van, 2014. szeptember
A Zsámbéki lángossütőt szavazták meg 2014-ben a rajongók a „Vénusz kedvenc lángosozójának”. A megtisztelő cím mellett a nyertes továbbá 1000 liter minőségi Vénusz napraforgóétolaj-jutalomban is részesült. A balatoni különdíjat idén a Siófoki palacsintasütő érdemelte ki, aki a neve ellenére nem csak a palacsinta-, hanem a lángossütésben is igen nagy népszerűségnek örvend.

„Fülig összekened magad, de mindig megéri!” – így szól a Zsámbéki lángossütő jelmondata, akik immár 30 éve nagy odaadással sütik a lángosokat a családi vállalkozás keretein belül. A „Vénusz kedvenc lángosozója 2014” cím méltán büszke nyertesei 2639 szavazattal végeztek a verseny első helyén.

Nagyon örülünk annak, hogy idén mi végeztünk az első helyen a Vénusz lángosvoksversenyen. Ez a sokéves munkásságunk igazi elismerése, hiszen ezt azoknak köszönhetjük, akik ismernek és szeretnek bennünket, valamint a lángosunkat” – nyilatkozta Nagy Gábor, a Zsámbéki lángossütő tulajdonosa.

A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2014” címet és az 500 liter Vénusz napraforgóolaj-nyereményt ebben az évben 776 szavazattal a Siófoki palacsintasütő érdemelte ki. A különdíjas lángost ráadásul az érdeklődők nem csupán a siófoki vasútállomásnál, hanem a tihanyi piacon is megkóstolhatják.

A Vénusz lángosadatbázishoz idén 192 új vendéglátóhely csatlakozott, így immár 621 lángosozóra lehetett szavazni a verseny során, melyekre közel 16 640 voksot adtak le a lángosrajongók. A területi eloszlást tekintve ebben az évben a legtöbb lángosozót Budapest, Szeged, valamint Nyíregyháza környékéről nevezték. Az összes szavazatot tekintve elmondhatjuk, hogy az egyik legkedveltebb lángosozórégió pedig ebben az évben is a balatoni, ahonnan 138 hely került fel az országos lángostérképre.

A Vénusz lángosvoks alkalmazása a versenyen túl immár három éve nemcsak abban nyújt segítséget a közel 36 340 felhasználó számára, hogy kiigazodjanak a lángossütők kavalkádjában és megtalálják a leginkább ajánlott helyeket, hanem abban is, hogy megnézhessék, milyen lángost készítenek azok. Az értékelések alapján az látszik, hogy a legtöbben a kívül ropogós, közepesen vastag, feltéttel jól ellátott finomságokat kedvelik leginkább.

 „Nekünk a Vénusznál szívügyünk a lángos. Nem csupán azért, mert mi is imádjuk, hanem azért is, mert úgy gondoljuk, hogy az igazán finom lángos titka a jó alapanyagokon túl a sütési technikán is múlik. Utóbbihoz pedig nélkülözhetetlen a minőségi napraforgó-étolaj” – mondta Frikton Ildikó, a Vénusz márkamenedzsere. – „Nagyon örülünk, hogy idén ismét ilyen sokan vettek részt a Vénusz lángosvoksversenyben és tovább gyarapították az évről évre bővülő lángosadatbázist, mely bármikor jól jöhet, ha igazán jó lángosost keres az ember. Az idei nyerteseknek pedig szívből gratulálunk.”  

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2014 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum