A vezetés élmény! – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

A vezetés élmény!

Ossza meg kedvenc hazai autós útvonalát!

Megjelent: Itthon Otthon van, 2014. szeptember
A gyönyörű fényekben pompázó vénasszonyok nyara kiváló alkalom arra, hogy kiélvezd az idei nap utolsó sugarait és útra kelj hétvégén a családdal, barátokkal, felfedezve hazánk legizgalmasabb autós útvonalait.

Ha szeretsz autózni, bizonyára neked is van már kedvenced, ami valamiért különleges, ami megnyugtat és ellazít, vagy ami kihívásokkal teli és felpörget, vagy amit egyszerűen csak a lenyűgöző tájnak köszönhetően szeretsz újra meg újra felkeresni.

Amennyiben neked még nincs, itt az alkalom, hogy megkeresd! Lehet panorámás és dimbes-dombos, vagy eldugott és kacskaringós, alföldi vagy erdei, megkötések nincsenek. Ha pedig ráleltél, ne habozz, oszd meg velünk: egyszerűen fotózd le vagy készíts videófelvételt, és egy rövid leírás társaságában nevezd a Shell V-Power Nitro+ október 15-ig tartó versenyébe a www.shell.hu/legizgalmasabbautosutak weboldalon.

Mutassuk meg egymásnak és a verseny legjobbjaiból készülő nemzetközi összeállításnak köszönhetően az egész világnak milyen gyönyörű és izgalmas Magyarország, mindannyiunk otthona!

 

A verseny időtartama: 2014. augusztus 21.–október 15.

További információ: www.shell.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum