Önfeledt nyári színházi esték a Tihanyi Szabadtéri Játékokon – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. január 22., péntek, Vince napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Önfeledt nyári színházi esték a Tihanyi Szabadtéri Játékokon

Hyppolittól a Beatlesig

Megjelent: Itthon Otthon Van, 2006. június

Július 7-én kiváló nyitó előadásokkal kezdetét veszi az idén is Tihanyban a szabadtéri játékok programsorozata. Augusztus 18-ig színvonalas produkciókat élvezhet a közönség a Belső-tó partján felállított szabadtéri színpadon.


Július 7-én és 8-án (esőnap: július 9.) este fél kilenctől a Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékot tekintheti meg a közönség Bujtor István rendezésében. A darab minden idők egyik legsikeresebb magyar filmje alapján készült, így most már színpadon is látható a fuvarosból lett nagyvállalkozó Schneider Mátyás és az arisztokratáknál szolgáló inas, Hyppolit tanulságos és mulatságos története.

 

A szereposztásra igazán nem lehet panasz, Schneidernét például Szulák Andrea alakítja. Július 14-én, pénteken ugyancsak este fél kilenctől a legtöbbet játszott magyar drámaíró, Molnár Ferenc A doktor úr című színműve szerepel a műsoron. A főszerepben Koltai Róbertet láthatják a nézők, színpadra lép többek között – az egyik népszerű televíziós sorozatból ismert – Fodor Zsóka és Szabó Erika is. Másnap este a Thália Színház nagysikerű előadása, a Mindhalálig Beatles koncertváltozataként négy nagyszerű színész szólaltatja meg a híres Beatles-slágereket.

 

A Mikó István, Forgách István, Incze József és Győri Péter által alkotott összeszokott zenekar garantáltan fergeteges hangulatot varázsol majd a tihanyi éjszakába (esőnap: július 16.). A rendezvénysorozat további programjait is érdemes figyelemmel kísérni, hiszen az idén nyáron olyan „csemegék” szerepelnek a Tihanyi Szabadtéri Játékok programjában, mint a Cotton Club Singers vagy a Benkó Dixieland Band koncertje, nem is beszélve a Steps of the Celts ír sztepptáncegyüttes vendégszerepléséről.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum