Harkányfürdő a téli kényeztetés fellegvára – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Harkányfürdő a téli kényeztetés fellegvára

Megjelent: Itthon Otthon van, 2014. december
A borongós, esős őszi időben és a fagyos téli hónapokban is színes programokkal és pihentető relaxációs szolgáltatásokkal várja vendégeit a kénes gyógyvízéről világhíres Harkányfürdő.

Forrón gőzölgő élménnyel, masszázzsal, simogató gyógyvízzel, kezelésekkel és különleges Mikulás-napi programmal készült a harkányi fürdő december 6-án, szombaton. Az igazán ünnepi kedvet pedig az advent vasárnapjain fellépő zeneiskolai növendékek és a Harka Dalkör biztosítja, hogy a karácsonyi hangulat jegyében aztán közösen gyújthassák meg a fürdő adventi koszorújának megfelelő gyertyáit.

Az őszi-téli hónapok a természet pihenését, regenerálását segítik elő, és ahogy a természetnek, úgy a testnek is szüksége van feltöltődésre. A testi–lelki újjászületésre pedig keresve sem találni nagyszerűbb alkalmat, mint a kényeztetően melengető, bizonyítottan jótékony hatású kénes víz bölcsőjében.

A sokszínű szolgáltatási paletta éppúgy tartalmaz pezsgőmedencét, szaunát és gőzkabint, mint különféle masszázsokat illóolajjal, vákuummal vagy akár csokoládéval, de a különlegességeket kedvelők is otthon érezhetik magukat, hiszen thai masszázs, biorezonancia vagy akár Bemer-mágnesterápia is igénybe vehető.

A gyógyító kénes víz igazoltan alkalmas mozgásszervi problémák kezelésére, bizonyos nőgyógyászati panaszokra és a meddőségre, valamint a pszoriazis orvoslására is.

 

Bővebb információ: marketing@harkanyfurdo.hu

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum