ItthonOtthonVan.hu

Ma 2015. február 18., szerda, Bernadett napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Mikulás varázslatos birodalma karácsonyig az Arena Plazában

Megjelent: Itthon Otthon van, 2014. december
Mosolygó Mikulás, lila ruhás manók, 3D mozi és számtalan meglepetés: erről szól a Mikulás-irodalom egészen karácsonyig az Arena Plazában. A gyerekek hazánkban idén először pillanthatnak be a karácsonyi filmekből ismert mesés Mikulás-házba, ahol személyesen találkozhatnak a nagyszakállúval is.

A Télapó hangulatos, hófödte otthonát karácsonyfák szegélyezik és díszkivilágításban pompázik. A Mikulás birodalmában a gyerekek először a manókkal találkozhatnak, akikkel együtt egy mókás 3D animációs filmet nézhetnek meg. A mese a Mikulásról, a manókról és Rudolfról, a rénszarvasról szól, akik minden akadályt legyőzve segítenek a nagyszakállúnak az ajándékok eljuttatásában. A film után az apróságok beléphetnek az ünnepi díszbe öltöztetett nappaliba, ahol a piros ruhás, mindig vidám Mikulástól személyesen kívánhatnak és egy versért, énekért cserébe ajándékot kapnak.
Nagy találkozások, felejthetetlen karácsonyi filmek és meglepetések színesítik a Mikulás-birodalom mindennapjait, amiből nem érdemes kimaradni!
A Mikulás birodalmába a belépés ingyenes, a  látogatás kb. 20 percig tart.  Előzetes időpontfoglalás a www.arenaplaza.hu weboldalon vagy a helyszínen.

Helyszín: Arena Plaza, 1. emeleti rendezvényhelyszín (Media Markt előtt).

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2015 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum