Hévíz és Hajdúszoboszló nem megy az Utazás kiállításra – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. augusztus 6., csütörtök, Berta napja van.

Rovatok

Régiók

Hévíz és Hajdúszoboszló nem megy az Utazás kiállításra

Megjelent: Itthon Otthon van, 2015. január
Magyarország két legnagyobb fürdővárosa, Hévíz és Hajdúszoboszló modern és hatékony megjelenési formát keresve, idén új eszközökkel érik el az utazást tervező vendégeket, közvetlenül megszólítva őket kedvezményes ajánlataikkal.

A két város mindig is úttörő volt a városmarketing területén. Ezen elv mentén közösen úgy döntöttek, hogy a 2015. évi budapesti Utazás kiállításon külön városi megjelenéssel nem vesznek részt.

Az előzetes információk szerint a Magyar Turizmus Zrt. az idei évben régiós standokat nem tervez, így bár a korábbi években a régiós szemléletet támogatva aktív résztvevői voltak az MT Zrt. által szervezett régiós standoknak, ennek a lehetőségnek a megszűnésével új csatornákat kerestek.

Hajdúszoboszló és Hévíz közös promóciós tervei előkészítés alatt állnak, amelyekkel kapcsolatban hamarosan további információkra számíthatnak az utazni vágyók. A gyógyvizeikről híres települések számos marketingcsatornát fognak felhasználni az év első hónapjaiban, illetve közös budapesti kitelepülésen tervezik kedvezményes ajánlatokkal direkt megszólítani az érdeklődőket. Ezáltal a kiállítási részvételre szánt költségvetést közvetlenül a vendégek használhatják majd fel, üdüléseik során – áll a két város közös közleményében.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum