Minden évszakban, minden korosztálynak – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Minden évszakban, minden korosztálynak

Gyulai Várfürdő

Megjelent: Itthon Otthon van, 2015. augusztus
Igazi fürdőparadicsomba érkezik, aki az idén Gyulát és a híres Várfürdőt választja a nyaralás helyszínéül. A gyönyörű ősparkban lévő, 21 különböző nagyságú és hőfokú gyógy- és sportmedence mellett megannyi vízi játék és kényeztetés várja. Ne csodálkozzon senki, ha majd évről évre visszavágyik!

A fürdő Európa-hírű, minősített gyógyvize 2005 méter mélyről 72 °C-osan tör fel. A termálkút vize nátrium-hidrogén-karbonátos, kiválóan alkalmas különböző mozgásszervi, ideg- és bőrgyógyászati panaszok enyhítésére. A gyógyvizes kezelések mellett – szakorvosi felügyelettel – különböző fizikoterápiás kezeléseket, gyógymasszázsokat, iszappakolásokat is igénybe lehet venni.
A várfürdő 21 medencéjében összesen hatezer négyzetméternyi vízfelületet élvezhetünk. A 2013-ban megnyílt Aquapalota pedig az ország legújabb családi élményfürdője, ahol kipróbálhatjuk az álló-,
fekvő- és víz alatti masszázsokat, gejzíreket és buzgárokat, nyakzuhanyokat, barlangi sodrófolyosót és pezsgőpadokat is. A legizgalmasabbak persze a hatalmas csúszdák, amelyből az egyik – a Fel(l)ejtő – több szakaszon is felfelé halad. A családok együtt csúszhatnak a négyszemélyes csúszdán, a legkisebbeknek pedig egy lépcső nélküli, fokozatosan mélyülő medencéjük is van. A gyerekeket a vízben felépített játszótér, összesen több mint 400 négyzetméter vízfelület várja. A Gyulai Várfürdő négy évszakos fürdőkomplexummá vált. Nyáron természetesen a csaknem egyméteres hullámokat produkáló hullámmedence a legnépszerűbb, de kedvelt a 25 méteres tanuszoda, az 50 méteres sportuszoda pedig úszóversenyek, vízilabda-mérkőzések és egyéb szórakoztató programok helyszíne. A fürdő wellnessben is világszínvonalú: a Castello Szaunapark testi-lelki megújulást nyújt a vendégeknek, szombatonként éjfélig éjszakai fürdőzést tartanak.

 

Játékos családi hétvégék
Augusztus 23-ig minden hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) játékos hétvégi programokkal, meglepetésekkel várják a vendégeket. Animátorok közreműködésével július 31.–augusztus 2-ig „Régi idők játékai”, augusztus 7–9-ig „Földön, vízen, levegőben”, augusztus 14–16. között „Itthon-otthon” címmel szerveznek játékos programokat, augusztus 21–23. között pedig Várfürdő családi pikniket tartanak. Sokféle „filléres” játék is lesz, amelyen a résztvevők apróbb ajándékokra beváltható Várfürdő-fillért nyerhetnek. A játékok: kincskereső, aquafitnesz, strandröplabda, vízicsocsó, vízilabda, logikai játékok.


www.varfurdo.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum