Magyar Hotel a csúcson – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Magyar Hotel a csúcson

Megjelent: Itthon Otthon van, 2015. november
Az Oxigén Hotel****Superior Family & Spa 2015-ben elnyerte a World Luxury Hotel Awards által meghirdetett Best Forest Hotel kategória megtisztelő díját.

Farkas Tamás az Oxigén Hotel Family & Spa ügyvezetője biztos benne, hogy az elismerésben jelentős szerepe van a lélegzetelállítóan szép Bükk hegységnek, Noszvaj településnek és a szálloda minden dolgozójának egyaránt, ám az elnyert díjért külön köszönet jár a szállodára szavazó vendégeknek, akik elismerése valódi fokmérője a sikernek.

 Az Oxigén Hotel Family and Spa páratlan szépségű erdei környezetben olyan család és bababarát szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, ahol a család minden korosztályának tökéletes pihenése és felfrissülése garantált.

Az enteriőr Varró Zoltán neves belsőépítész, lakberendező szakember keze munkáját dicséri, aki külföldi tartózkodása miatt, videó üzenetben csatlakozott az ünneplőkhöz épp úgy, mint Kamarás Iván színművész, aki visszatérő vendége a szállodának mert, ahogy fogalmazott, különleges feltöltődésre, igazi relaxálásra nyílik lehetősége minden alkalommal, amikor az Oxigén Hotel Family & Spa-ban tölti szabadidejét.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum