Rozémaraton a villányi Rozé Fesztiválon – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. június 19., kedd, Gyárfás napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Rozémaraton a villányi Rozé Fesztiválon

2016. július 15–16.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2016. július
A villányi Rozé Fesztiválra látogatók számára sok meglepetéssel: latin fiesztával, brazil utcabállal, gyerekprogramokkal, nagyszabású koncertekkel és igazi karneváli hangulattal készülnek a szervezők.

Az idei évben 26 neves pincészet rozéboraival és gasztronómiai újdonságaival találkozhatunk a villányi rendezvénytéren, ahol a minőségi programok mellett szombaton 16.30-kor a rozémaraton rózsaszínbe öltözött futói is rajthoz állnak. A futók 3 km-es távon zenés felvonulás kíséretében mérhetik össze tudásukat. A leggyorsabb és a legkreatívabb indulók értékes díjakat és villányi rozéborokat nyerhetnek. Az útvonal teljesítése természetesen idén sem elegendő feltétele a díjazásnak, a női, férfi és gyermek kategóriában induló futóknak 3 kijelölt ponton rozéfröccs- vagy (a kisebbeknek) málnaszörpfrissítőket is el kell fogyasztaniuk ahhoz, hogy versenyben maradjanak.

Nevezés: online: július 15. 10 óráig (http://www.villanyiborfesztival.hu/roze/rozemaraton/), a helyszínen: július 16-án (szombaton) a villányi rendezvénytéren a rozémaraton regisztrációs pavilonjában 10–16 óra között. A közös bemelegítésre 16 órakor, a rajtra 16.30 órakor kerül sor. 

A 6. éve a Villányi Önkormányzat szervezésben megrendezésre kerülő ingyenes Rozé Fesztivál egyik fontos újdonsága lesz a fesztiválbusz, amely Pécs és Villány között szállítja majd a fesztiválozókat.

 

A Rozé Fesztivál nagyszínpadi produkciói:

Július 15. (péntek): 

19.00 óra: Pixelplants 

21.00 óra: Honeybeast

23.00 óra: Intermezzo Latin Club

 

Július 16. (szombat):

10–18 óra: Népi játszóház

16 óra: Rozémaraton – bemelegítés          

16.30 óra: Rozémaraton

17.00 óra: Rozészépségverseny

20.00 óra: ByeAlex és a Slepp

22.00 óra: Intim Torna Illegál

23.30 óra: DJ Creenshaw


A Rozé Fesztiválon bemutatkozó pincészetek: Csányi Pince, Sauska Pincészet, Maul Pince, Vineas Tenkes Pincészet, Lelovits Pincészet, Gere Attila Pincészete, Ősi Gábor Pincészete, Csillagvölgy Pincészet, Günzer Tamás Pincészete, Heumann Pincészet, Bock Pince, Günzer Zoltán Pincészete, Agancsos Pincészet, Mokos Pincészet, Bocor Pince, Blum Pince, Joó Tamás Pincészete, Maczkó Pince, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Polgár Pince, Jekl Pince, Tiffán's Pincészet, Vylyan Pincészet, Batthyányi Pince, Kovács-Harmat Pincészet, Hortus Croatiae Borász Egyesület.


Bővebb információ: www.villanyiborfesztival.hu/roze

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum