37. Halasi szüreti napok – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

37. Halasi szüreti napok

2016. szeptember 9–11.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2016. szeptember
Kiskunhalas város legnagyobb rendezvénye a 37. Halasi szüreti napok. 2016. szeptember 9–11. között 3 napon át várja a látogatókat a borudvar finom borokkal, a kisszínpad koncertekkel, valamint a szüreti nagyszínpad egész napos látványos programokkal. Hangulatos könnyű és népzenei koncertek szórakoztatják majd a szüreti forgatagban résztvevőket.

Szeptember második hétvégéjén kezdődik a város legnagyobb rendezvénye, a 37. Halasi szüreti napok. A rendezés feladatával a Városért Közalapítvány idén is a Halasi Média és Kultúra Kft.-t bízta meg. A csapat már hónapok óta gőzerővel dolgozik. A három nap során idén is színes programok sokasága várja majd az érdeklődőket, szeptember 10-én, szombaton este Rúzsa Magdi nagykoncertje vár mindenkit.

13 órakor indul a város legnagyobb tömegeit megmozgató szüreti felvonulás a városon keresztül. Néptáncos csoportokkal, lovasokkal, hagyományápoló együttesekkel népszerűsíti a 37. Halasi szüreti napokat.

A több száz főt megmozgató XXVI. Szüreti utcai futóverseny és a IX. Kis Roland-emlékverseny a háromnapos ünnep egyik legkiemelkedőbb eseménye.

Homok, nagy fantázia és ügyes kezek kellenek hozzá. Egy valóságos csodát láthatnak szeptember 10-én a Halasi szüreti napok látogatói. Szombaton várhatóan este 9 órakor élőben – kivetítő segítségével – egy filmet varázsol elénk Sáli Levente festőművész. Levente elmesélte, hogy gőzerővel dolgozik a szombati produkción. Az már biztos, hogy a Halasra jellemző főbb motívumok mellett a szüret hangulatát is homokba rajzolja és mindezt egy meseszerű történetbe foglalva, zenés aláfestéssel. Így a közönségnek egy nem mindennapi eseményben lehet része. 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum