Személyre szabott egészségügy – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Személyre szabott egészségügy

Ingyenes szűrővizsgálatok

A rendszeres szűrővizsgálat minden korosztály számára fontos, egy bizonyos kor elérése után pedig elengedhetetlen. Egészségügyi szűrésekkel a betegségek megelőzhetőek. A Synexus ebben nyújt segítséget.

A Synexus Egészségügyi Klinika 1992 óta végez egészségügyi szűréseket és vizsgálatokat. A szervezet első klinikája Nagy-Britanniában jött létre, jelenleg harminc intézménnyel büszkélkedhet, ezek közül négy Magyarországon működik. A Budapesten, Gyulán, Debrecenben és Zalaegerszegen található klinikák szolgáltatásai hosszabb utazás nélkül bárki számára elérhetők az országban. Az intézmények magas szintű ellátást nyújtanak és a legmodernebb körülmények között szakképzett személyzet látja el a betegeket. Várakozási idő nincs, a vizsgálatok előre megadott időpontban zajlanak, az egyeztetés a jelentkező igényeinek megfelelően történik; akár már másnapra is kaphat időpontot az érdeklődő. A kiváló szervezettségnek köszönhetően az orvosok minden figyelmüket az adott betegre tudják összpontosítani.
Klinikáinkon a vizsgálatok ingyenesek, amennyiben a páciens megfelel az előírt kritériumoknak. Ez nagyon kedvező lehetőség, hiszen a vizsgálatok a magánklinikákon nagyon drágák, a tb által támogatott intézményekben pedig akár több hónapos várakozási idő is előfordulhat. Amennyiben az érdeklődő nem felel meg az ingyenes szűrés feltételeinek, lehetőség van arra is, hogy különdíj ellenében elvégezzék a vizsgálatot és az illető bekerüljön a programba. A Synexus központjában az alábbi vizsgálatokat lehet ingyenesen igénybe venni (egy páciens akár több vizsgálaton is részt vehet):
•    3 havi vércukorszintátlag-mérés: igazolt cukorbetegek számára.
•    Koleszterinszint-mérés: 40 éven felülieknek, akik magas koleszterinszinttel rendelkeznek.
•    Csontsűrűségmérés: hatvan éven felüliek számára.
•    Légzésfunkció-mérés: asztmás betegek számára.
•    Térd- és csípőízületi konzultáció: ötven éven felüliek számára, akiknek fájdalomcsillapító rendszeres szedése mellett sem múlnak el a fájdalmai.
A mérések mellett az eredményektől függően indokolt esetben ingyenes orvosi konzultációt is biztosítunk. A klinika nagy hangsúlyt fektet a betegek utógondozására is, számos betegünk áll évek óta a klinika felügyelete alatt.

 

Bejelentkezés
A vizsgálatokhoz beutaló nem szükséges. A bejelentkezés történhet telefonon, az ügyintézőink minden kérdésre segítőkészen válaszolnak, és azonnal lefoglalják az időpontot. Amennyiben online jelentkeznek, ügyintézőnk pár napon belül felkeresi az érdeklődőt.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum