Személyre szabott egészségügy – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. december 16., szombat, Etelka napja van.

Rovatok

Régiók

Személyre szabott egészségügy

Ingyenes szűrővizsgálatok

A rendszeres szűrővizsgálat minden korosztály számára fontos, egy bizonyos kor elérése után pedig elengedhetetlen. Egészségügyi szűrésekkel a betegségek megelőzhetőek. A Synexus ebben nyújt segítséget.

A Synexus Egészségügyi Klinika 1992 óta végez egészségügyi szűréseket és vizsgálatokat. A szervezet első klinikája Nagy-Britanniában jött létre, jelenleg harminc intézménnyel büszkélkedhet, ezek közül négy Magyarországon működik. A Budapesten, Gyulán, Debrecenben és Zalaegerszegen található klinikák szolgáltatásai hosszabb utazás nélkül bárki számára elérhetők az országban. Az intézmények magas szintű ellátást nyújtanak és a legmodernebb körülmények között szakképzett személyzet látja el a betegeket. Várakozási idő nincs, a vizsgálatok előre megadott időpontban zajlanak, az egyeztetés a jelentkező igényeinek megfelelően történik; akár már másnapra is kaphat időpontot az érdeklődő. A kiváló szervezettségnek köszönhetően az orvosok minden figyelmüket az adott betegre tudják összpontosítani.
Klinikáinkon a vizsgálatok ingyenesek, amennyiben a páciens megfelel az előírt kritériumoknak. Ez nagyon kedvező lehetőség, hiszen a vizsgálatok a magánklinikákon nagyon drágák, a tb által támogatott intézményekben pedig akár több hónapos várakozási idő is előfordulhat. Amennyiben az érdeklődő nem felel meg az ingyenes szűrés feltételeinek, lehetőség van arra is, hogy különdíj ellenében elvégezzék a vizsgálatot és az illető bekerüljön a programba. A Synexus központjában az alábbi vizsgálatokat lehet ingyenesen igénybe venni (egy páciens akár több vizsgálaton is részt vehet):
•    3 havi vércukorszintátlag-mérés: igazolt cukorbetegek számára.
•    Koleszterinszint-mérés: 40 éven felülieknek, akik magas koleszterinszinttel rendelkeznek.
•    Csontsűrűségmérés: hatvan éven felüliek számára.
•    Légzésfunkció-mérés: asztmás betegek számára.
•    Térd- és csípőízületi konzultáció: ötven éven felüliek számára, akiknek fájdalomcsillapító rendszeres szedése mellett sem múlnak el a fájdalmai.
A mérések mellett az eredményektől függően indokolt esetben ingyenes orvosi konzultációt is biztosítunk. A klinika nagy hangsúlyt fektet a betegek utógondozására is, számos betegünk áll évek óta a klinika felügyelete alatt.

 

Bejelentkezés
A vizsgálatokhoz beutaló nem szükséges. A bejelentkezés történhet telefonon, az ügyintézőink minden kérdésre segítőkészen válaszolnak, és azonnal lefoglalják az időpontot. Amennyiben online jelentkeznek, ügyintézőnk pár napon belül felkeresi az érdeklődőt.

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum