Borhíd Fesztivál és borünnep – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Borhíd Fesztivál és borünnep

Esztergom, 2016. október 7–9.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2016. szeptember
Idén is felejthetetlen élmények, több mint 20 borászkiállító, több mint 100-féle bor, koncertek, kísérőprogramok és fotókiállítás várja a Borhíd Fesztivál és borünnep vendégeit október 7. és 9. között Esztergomban a Mindszenty téren, a Kossuth hídon, az Erzsébet parkban és a Kis-Duna sétányon.

A Borhíd Fesztivál a korosztály körében népszerű előadókat igyekszik összekapcsolni a borászokkal, törekedve arra, hogy a minőségi borfogyasztás a fiatal korosztály körében is egyre népszerűbbé váljon. Az elmúlt évek sikereit felülmúlva, idén több mint 20 borászat mutatja be kiváló nedűit az ország különböző részeiről. A feltörekvő manufaktúrák mellett nemcsak a szakma környékbeli képviselői (Neszmély, Etyek) mutatkoznak be, de a távolabbi területek (Villány, Szekszárd, Badacsony, Tokaj, Balaton-felvidék, Eger, Csongrád) borait is megkóstolhatják a fesztiválra látogatók.

A bor mellé a hangulatról többek között Bagossy Brothers, Iri Maffia, Balkán Fanatik, Magashegyi Underground, Belga, Fish! és a 30Y gondoskodik.

Az idei évben az Erzsébet parkban a gyermekek kedvét egy óriási vidámparkkal, a felnőttek hangulatát egy igazán kivételes extrémsport-bemutatóval fokozzák.

A Kis-Duna sétányon a vásári forgatagban Majtényi Kinga BorTárs fotókiállítását nézhetik meg a fesztivál látogatói. A fotók a rendezvény utolsó napján kerülnek árverésre és a befolyt összeget a Vasary Kolos Kórháznak ajánlja fel a művésznő. A kiállítás célja, hogy megmutassa a női szépséget a borral karöltve, hiszen a bor társaságában mindig jól érezzük magunkat. Mindezek mellett a Kis-Duna sétány gondoskodik a kísérő falatokról, őszi ízekről és a szemet is kényeztető kézműves termékekről.

 

Október 7.

15 óra: Sorbonne Sexual

17 óra: Névtelen utca

19 óra: Bagossy Brothers

21 óra: Irie Maffia

 

Október 8.

15 óra: Retrouge

16 óra: STIHL Timbersports (Erzsébet parkban)

17 óra: Balkán Fanatik

19 óra: Magashegyi Underground

21 óra: Belga

 

Október 9.

14 óra: Marching Jazz Band

16 óra: Killer Diller Combo

17 óra: Majtényi Kinga fotóinak árverése a Vaszary Kolos Kórház javára

18 óra: Fish!

20 óra: 30 Y

 

www.borhid.com


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum