Hajdúszoboszló – A reumások Mekkája – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Hajdúszoboszló – A reumások Mekkája

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő egész évben várja a pihenni, gyógyulni vágyókat. A világhírű hajdúszoboszlói gyógyvíz igen nagy ásványianyag-tartalommal rendelkezik: nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos jellegű, jodidos, bromidos összetételű.

A
 gyógyvíz elsősorban mozgásszervi betegségek (ízületi gyulladások, ízületi elváltozások, sport- és más sérülések) kezelésére, illetve egyes nőgyógyászati, valamint  idült bőrbetegségekre javallott. Az ellenőrzött és minősített gyógyvíz mellett a több évtizedes gyógyászati tapasztalat garantálja a betegek fájdalmainak enyhülését. Önmagában a gyógyvízzel való kezelés is hatásos, de  a környezet, a mikroklíma, a környezetváltozás olyan tényező, ami a fürdőkezeléssel együtt hozzájárul a fürdőkúra sikeréhez. Napjainkban a hangsúly a komplex fizioterápiás kezelésen van, tehát a fürdőkúrát a jól ismert, OEP által támogatott gyógyfürdőkezelések egészítik ki: gyógytorna, masszázs, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, víz alatti vízsugármasszázs.
Emellett a  Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben az elektro-, magneto- és fényterápiák teljes palettája, inhaláció, softlézerkezelés, valamint új típusú kabinos szénsavas kezelőhelyek, továbbá egy Cryo hideg szauna is segítik  a betegek gyógyulását.
Az OEP által támogatott gyógykezeléseket érvényes biztosítási kártyával rendelkezők  évente kétszer vehetik igénybe. Egy kúrában 4-féle gyógykezelés vehető igénybe, a kúra  kezelésenként legfeljebb 15 darabot tartalmazhat.
A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben  és a Hungarospa Thermal Hotelben kedvezményes napi 1300 forintos csomagáron biztosítjuk az OEP által támogatott gyógykezeléseket.
Saját reumatológus orvosaink beutaló és várólista nélkül írják fel a kezeléseket.

 

AJÁNLATUNK A HUNGAROSPA THERMAL HOTEL*** superiorban OEP  által támogatott kezelések igénybevétele esetén:
TERMÁLVARÁZS CSOMAG 
2016. XI. 1.–XII. 23. • Kétágyas szobában: 77 700 Ft/fő. Az ár tartalma: 7 éjszaka szállás félpanzióval, fürdőköpeny, szállodai medencék, zárt parkoló. Belépő a gyógyfürdőbe, az uszodába, valamint az Aqua-Palace élményfürdőbe (kivéve az elutazás napján).

Hungarospa Thermal Hotel*** superior
H–4200 Hajdúszoboszló, József A. u. 25. • Tel.: (36-52) 558-553
E-mail: hotel@hungarospa.hu • www.hungarospa.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum