Telt házas ExperiDance-előadás a fertődi Esterházy-kastélyban – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 25., hétfő, Irén napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Telt házas ExperiDance-előadás a fertődi Esterházy-kastélyban

Megjelent: Itthon Otthon van, 2016. november
Fergeteges hangulatú, telt házas műsort adott az ExperiDance Production a fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházában. Román Sándor társulata ebben az évben másodszor járt hazánk egyik legszebb barokk rezidenciájában, ezúttal a Revans című előadásukat tekinthette meg a közönség.

A műsor az európai népmesék kedvenc figurájának, a „furfangos szegény fiúnak” kalandjait eleveníti meg a színpadon, aki túljár a zsarnokoskodó uraság eszén. A történet magyar megfelelője Lúdas Matyi, aki nem is egyszer leckézteti meg az álnok Döbrögi földesurat, aki szemet vetett a libáira. Az ExperiDance Production friss, modern verzióban, tánccal meséli el a történetet.

A táncegyüttes célja, hogy a közönség világszerte megismerje a forradalmasított magyar tánckultúrát, immár védjegyükké vált a tüzes magyar táncok és a nemzetközi, modern irányzatok ötvözése. Az ExperiDance Production titka a magasan képzett, hivatásos táncosok mellett a körítésben is keresendő: a magas színvonalú előadásokon koreográfus, zeneszerző, jelmez- és díszlettervező, dramaturg és technikusok dolgoznak.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum