Élvezzük a kényeztetést – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Élvezzük a kényeztetést

Kikapcsolódás az egész családnak

Megjelent: Itthon Otthon van, 2016. december
Egyre többen élnek hazánkban is azzal a lehetőséggel, hogy az év végi ünnepeket nem otthon töltik, hanem kényelmesen, wellnesshotelekben élvezik a teljes kiszolgálást és kényeztetést.

A gazdagabb országokban a karácsony és az újév már évtizedek óta főszezonnak számít a hotelek, panziók számára. Ma már nálunk is sokan megengedhetik maguknak, hogy felkerekednek és az otthonukon kívül töltik az ünnepeket. Egyre több család gondolja át a költségvetését és ráébred, hogy nem sokkal drágább gyerekestől, nagymamástól elutazni valahová és teljes kényelemben, valóban pihenéssel, kikapcsolódással együtt tölteni az ünnep napjait. Mindezt otthon aligha tudjuk megteremteni, viszont sok munkát és legalább akkora költséget kell ráfordítanunk. Természetesen más az otthoni ünnepi hangulat a fenyő- és süteményillatú, feldíszített lakásban, de ha erről egyszer-egyszer lemondunk, az ennek megteremtésére fordított energiát és pénzt is megspóroljuk. Ugyanakkor alapvetően rajtunk múlik, mennyire tudjuk meghitté és bensőségessé tenni az együttlétet – házon kívül is.
 Ma már nagyszerű helyeket lehet találni szerte az országban, ahol emlékezetes napokat tölthetünk el. A háziasszonyok számára – akik általában a kulcsfigurái az ünnep megszervezésének – kifejezetten felüdülés lehet, ha nem sütéssel-főzéssel kell foglalatoskodniuk, hanem a wellness jegyében törődhetnek – kivételesen – magukkal is. A karácsonyi vendégfogadásra berendezkedett szállodák, panziók gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról is, gyakran külön moderátorok állnak a rendelkezésükre. Persze a közös családi játéknál, sportolásnál nincs jobb, a kicsiknek életre szóló élményt jelenthet a téli szánkózás, síelés, hóban való hancúrozás.
Az ünnepi menü miatt sem kell aggódni, a legtöbb hazai wellnesshotel felkészült konyhával várja a vendégeket, és gazdag választékot nyújt a hagyományos és a korszerű táplálkozás híveinek is. Számos helyen törekednek arra, hogy helyi alapanyagokból készült specialitásokkal is meglepjék a karácsonyi, újévi vendégsereget.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum