Balatoni jeges bulik a hétvégén – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Balatoni jeges bulik a hétvégén

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. január
Balatonalmádiban, Fenyvesen, Balatongyörökön, Vonyarcvashegyen, Zánkán terveznek játékos, zenés, forralt boros, jeges programokat január utolsó hétvégéjén, és várhatóan megtartják a Fonyód–Badacsony közötti Balaton-átcsúszást is.

A részletek, a helyszínek és az időpontok:

Balatonalmádi

A Wesselényi strandon Jéghétvége lesz január 28-án és 29-én 10-16 óráig. Sorversenyek, váltók, kötélhúzás, célba dobás, családi korcsolya, jégkorong, limbó, korirocki, gyorskorcsolya, börze.

Balatonfenyves

A Központi strandon Heves jeges karnevál címmel rendeznek programot január 28-án, szombaton 13–16 óráig. Bulizene egész délután, nyitva tartó büfé a strandon forró italokkal és széles ételválasztékkal, köztük malacsülttel.

Balatongyörök

Jégpartit rendeznek a Községi strandon január 29-én, vasárnap 15 órától. A program szerint játékos ügyességi versenyeket szerveznek gyerekeknek és felnőtteknek, hokimeccs is lesz saját felszereléssel, forralt bort és forró teát is árusítanak a parton.

Vonyarcvashegy

A Lidó strandon Jégrandi és III. Jégszobrász-művésztelep című program január 27–29-én 15 órától. Hangulatos zene, fakutyázás, korcsolyázás, forralt bor és tea.

Zánka

Jeges strandparti lesz a Községi strandon január 28-án, szombaton 13–17 óráig. A programok mellett forró italokat és zsíros kenyeret is ígérnek.

Fonyód–Badacsony

Balaton-átcsúszást, vagyis a Balaton jegén való átkelést szerveznek szombaton délelőtt 11 órától Fonyód és Badacsony között. A tervek szerint a jégtúrára vállalkozók szombaton egy előre bejárt útvonalon szakaszosan indulnak majd Fonyód és Badacsony felől is. Az indulási és érkezési pontokon kisebb jégkarnevált szerveznek, ahol lesz forralt bor is. A rendezvényre várják a legkülönbözőbb jégsportokat kedvelőket, szánkózókat, korcsolyázókat is. Elegendő résztvevő esetén egy jelképes élőláncot terveznek kialakítani a két part között. A végleges döntést a pontos, rövid távú időjárás előrejelzéstől függően hozzák meg.

 

Rendezvény nélkül is szuper a Balaton jege

A hétvégén nyitva lesznek azok a kijelölt jégpályák is, ahol külön rendezvényt nem szerveznek. Ilyen például a keszthelyi, a tihanyi, a siófoki, a balatonkenesei és a gyenesdiási. Érdemes lesz olyan helyekre is menni, ahol nincs kijelölt jégpálya, de korcsolyázásra alkalmas a jég, mint például Alsóörsön, Balatonfűzfőn, Örvényesen, Balatonföldváron. Balatonfüreden sem terveznek külön rendezvényt, de az Esterházy strandon folyamatosan dolgoznak, hogy erre a hétvégére is kiváló felületű legyen a hivatalosan kijelölt jégpálya.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum