Kocsonya-szépségverseny – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter napja van.

Rovatok

Régiók

Kocsonya-szépségverseny

Badacsonytördemic, 2017. február 11.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. január
Minden évben Badacsonytördemic ad otthont a kocsonya-szépségversenynek. A különleges gasztronómiai programnak számító rendezvény középpontjában a kocsonya áll. A jellegzetes téli étel elkészítésének csínját-bínját leshetik el az érdeklődők.

Február 11-én a jellegzetes téli ételünket, az ízletes kocsonyát ezúttal a külső alapján bírálja a szakértő zsűri Badacsonytördemicen. A versenyre bárki benevezhet és elkészítheti a hagyományos, a vega- vagy akár a halas kocsonyáját. A kocsonya elkészítése mellett kiemelt szerepet kap a tálalás, valamint az ötletes kivitelezés. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő kocsonya-szépségversenyen régi szép tálakba, cserépedényekbe helyezik a kocsonyákat. Az értékelés része a látvány, a tálalás, az ötletesség. A versenyzők által elkészített különleges kocsonyákat az érdeklődők megkóstolhatják a kóstolótányér megvásárlásával. A fesztivált számos népi hagyományokat felelevenítő program és kulturális műsor kíséri.

 

Program

13.00–14.30: A versenyző kocsonyák bemutatása és leadása 14.30–15.00: Vidám kulturális műsor 15.00–16.00: Kocsonyák bírálata 16.00–17.00: Eredményhirdetés 17 órától: Kocsonyakóstolás és tombola


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum