Szegedi Paprika Fűszer- és Konzervgyártó Zrt. – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 25., kedd, Eufrozina napja van.

Rovatok

Régiók

Szegedi Paprika Fűszer- és Konzervgyártó Zrt.

A Szegedi Paprika Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú élelmiszer-ipari cége, amely a hungarikumként jegyzett fűszerpaprika-őrlemények előállítása mellett készételek, vagdaltak, májasok és pástétomok gyártója és forgalmazója, sőt mára ez adja termelésünk nagyobb hányadát.

Legismertebb termékcsoportunk a Házias Ízek készétel- és melegszendvicskrém-család, melyek hagyományos ízesítései képviselik a magyaros termékekre jellemző kiváló ízeket, és a modern, praktikus csomagolást.
A szintén közkedvelt Snack márkanéven forgalmazott pástétomaink és vagdaltjaink változatos, finom ízeikkel nem hiányozhatnak a családok asztaláról. Egyedi ízviláguk, magas beltartalmi értékük, valamint könnyen nyitható csomagolásuk teszi egyre népszerűbbé őket.
A gyors elkészíthetőségen kívül fontos számunkra az egészséges táplálkozás szem előtt tartása, ezért termékeinket hőkezeléssel tartósítjuk, ami azt jelenti, hogy hozzáadott tartósítószert nem tartalmaznak, ez napjainkban jelentős vásárlási szempont élelmiszerek esetében.
A Szegedi Paprika Zrt. az IFS Food- és a HACCP-élelmiszer-biztonsági rendszerekkel garantálja a piacra már bevezetett és a vevők által elismert termékek állandó minőségét. Termékeink megtalálhatóak minden áruházláncban, akár a legkisebb településen is!

További információért keressék fel weboldalunkat: www.szegedipaprika.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum