Izgalmas újdonsággal készül a negyedik Street food éjszakája – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. október 15., hétfő, Teréz napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Izgalmas újdonsággal készül a negyedik Street food éjszakája

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. április
Negyedik alkalommal jelentkezik május 19-én a budapesti Street food éjszakája, melynek célja, hogy megmutassa, mire képes a magyar street food, hol tart ma az irányzat és milyen újdonságokkal találkozhatunk az eddig megszokott kedvencek mellett.

Ezen az estén – a korábbi alkalmakkor megszokottaknak megfelelően – 40–50 street food bár és food truck fog Budapest különböző pontjain legalább 20%, de nem ritkán féláras kedvezményeket kínálni étlapja egyes elemeire (vagy akár a teljes egészére). Emellett a tavaszi estére való tekintettel kézműves üdítőkkel és kézműves sörökkel kiegészített, csak ezen az estén elérhető menüt is rendelhetünk, melyhez szintén egyedi, SFÉ-áron juthatnak hozzá a műfaj szerelmesei.

2017 egy nagyon fontos újdonságot is elhozott az érdeklődőknek. Mivel a street foodosok alapból igen nagy adag ételeket adnak, rengetegen kérték, hogy legyen lehetőség csak kóstolásra is. Így a tavaszi Street food éjszakája alatt idén első alkalommal rendeznek a szervezők kóstolótúrát, melyen a street foodosok kisebb ízelítőkkel készülnek repertoárjuk bemutatására.

A Street food éjszakája egyedisége abban mutatkozik meg, hogy a többi gasztrorendezvény tematikájával szemben nem egy helyre hívja össze az ételeket és italokat kínáló egységeket, hanem minden egyes street food bár saját üzlethelyiségére emeli a reflektorfényt. A kedvezmények, a kóstolók és különleges ajánlatok által a közönségnek lehetősége van új helyeket felfedezni és olyan ételeket is kipróbálni, amire korábban nem kerített sort. Az akcióhoz csatlakozott street food helyeknek pedig a mindennapi repertoárral és a megszokott minőségben tudják kiszolgálni az érdeklődőket, amihez sokszor egy food truckos vagy egyéb kitelepülésen nem adottak a feltételek.

Ha te is szereted a street food műfaját, ezt az estét semmiképpen ne hagyd ki, vésd be a naptárba május 19-ét!


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum