BalatonBorok bemutatója – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. október 15., hétfő, Teréz napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

BalatonBorok bemutatója

DiVino Gozsdu, április 18. 16 óra

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. április
A 2016-os BalatonBorok budapesti bemutatója a borokon jóval túlmutat majd. A idei tételekhez illő falatokat mutatja be a Costes Downtown, Lábas Viktória, a Margaret Island frontembere pedig a közérthető hagyományőrzés jegyében adja elő egyik dalát.

A Balaton borbrandjének új évjárata mellé kínálunk pár gondolatot a Budapest és Balaton-brandek összehangolási lehetőségeiről a kettőt kiemelten kezelő új országmarketingben, amiről a rendezvényt megnyitó főpolgármester-helyettes asszony, Szalay-Bobrovniczky Alexandra és a borhoz kínált kreációit bemutató Costes Downtown tulajdonosa, Gerendai Károly fog beszélni.
A Margaret Island frontembere, a Balaton iránt elkötelezett Lábas Viktória pedig dalban mondja el, milyen üzenete van a közérthető hagyományoknak, hogyan jön össze a népdal a popzenével, ahogy a BalatonBor brand is a régiós hagyományokra és a modern „előadásmódra” épül.

Ezért lehet ez jóval több egy (illetve idén 24) bornál, mint egy régió szimbóluma, közösségi brandje és zászlóshajója. Nemcsak az új évjárat 24 borából adnak tehát kóstolót az egyes BalatonBorok készítői, hanem a megnyitó sajtóeseménye ízelítőt ad az itthon még szokatlanul új régiómarketingből, illetve az ezt megalapozó régiós identitásból és kultúrából is. Ennek jelentőségéről Kardos Gábor, a Balatoni Kör szóvivője szól majd, az új évjáratot pedig Laposa Bence borász, a balatoni borászat és gasztronómia összefogásában úttörő szerepet betöltő egyesület elnöke mutatja be, valamint itt lesz Gyukli Krisztián, a Rizling Generáció elnöke is.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum