II. Hévízi Futófesztivál – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter napja van.

Rovatok

Régiók

II. Hévízi Futófesztivál

2017. május 14.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. április
A város legnagyobb olyan eseménye, mely amatőr sportolókat mozgat meg az ország minden pontjáról.

Ez a rendezvény az egyik, mellyel a 2015-ben alakult Hévízi Futó és Fitness Egyesület a város programkínálatát bővíteni, színesíteni igyekszik. Teszi ezt oly módon, hogy közben az egészséges életmódra nevel kicsiket és nagyokat egyaránt, hiszen egészen óvodás kortól várják a versenyzőket.

A gyermekeknek korcsoporttól függően 250 métertől 1000 méteres távot kell futni a sétálóutcán felállított pályán, a felnőtteknek a tavalyihoz hasonlóan idén is 7, 14 és 21 kilométeres távokra lehet nevezni egyéniben vagy váltóban. Az ő útvonaluk a fürdőváros utcáit érinti.

Minden versenyzőnek ajándékcsomaggal és éremmel készülnek, de természetesen értékes különdíjak és kupák is gazdára találnak majd. Kiegészítő programként készülnek Fitt Expóval, kalandtúrával a Hévízi-tó véderdejében és kézműves foglalkozásokkal. Zenés programok is terítéken lesznek, a gyermekeket az Alma Együttes műsora várja, a felnőtteket pedig a New Level Empire együttes szórakoztatja.

A rendezvény tehát nem csak a sportolóknak, de minden a városba látogató vendégnek élményt garantál. Tavaly mintegy 420 felnőtt és 270 gyermek indulót számoltak, a szervezők a pozitív visszajelzések alapján idén ennél jóval nagyobb létszámra számítanak. Az online nevezés már zajlik, erről bővebb információt a http://hevizrunning.com oldalon találnak az érdeklődők (itt a pontos útvonalak is fellelhetők). Nevezni a helyszínen is lehet majd, az óvodás gyermekek versenye délelőtt 10 órakor, az iskolásoké 13 órakor kezdődik, a felnőttek a közös bemelegítés után 16 órakor startolnak a hévízi Festetics térről.

 

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum