Virtuózok a Kristinus Borbirtokon – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. június 26., szerda, János napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Virtuózok a Kristinus Borbirtokon

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. május
Május 13-án 18.30-tól a Kristinus Borbirtok színpadán a Virtuózok első és második évadjának tehetségei mutatják be szóló darabjaikat. Többféle hangszer bevonásával, eddig még soha nem látott közös produkciókon keresztül a vendégek bepillantást nyerhetnek a komolyzene sokszínű világába a dél-balatoni Kristinus Borbirtok és a Kultkikötő közös kulturális estjén.

A Kristinus Borbirtok és a Kultkikötő idei évre vonatkozó együttműködésének keretében a Kultkikötő kiemelt programjai a kéthelyi Kristinus Borbirtokra költöznek. Több sikeres előadás után most május 13-án 18.30-kor Virtuózok-koncert kerül megrendezésre.

Az első és második évad tehetségei mutatják be szóló darabjaikat, valamint többféle hangszer bevonásával eddig még soha, vagy ritkán látott közös produkciókon keresztül ismerhetik meg a vendégek a komolyzene sokszínűségét.

Fellépők: Kökény Tamás nagybőgő, Jónás Dániel klarinét, Szüts Apor zongora, Váradi Gyula hegedű, Wendler Enikő fuvola, Sándor Zoltán hegedű, Boateng Kármen Stephany zongora, Szauer Bianka hárfa.

A belépőjegy ára: 3490 Ft. 300 Ft online elővételi kedvezmény a produkció előtti napig. A kedvezmény a jegyek kosárba tétele után kerül levonásra. Jegyek a Kultkikötő weboldalán vagy a helyszínen a Kristinus Borbirtokon kaphatók.

Az előadás után négytételes borkóstolóval is várják a vendégeket a dél-balatoni borbirtokon.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum