Sárvár – egész évben nyár! – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. június 26., szerda, János napja van.

Rovatok

Régiók

Sárvár – egész évben nyár!

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. május
Akit már többször megtréfált az időjárás nyaralás közben, igyekszik olyan helyet választani a szabadság értékes napjaira, ahol nem érheti meglepetés, sőt biztosra veheti, hogy kánikulában éppen olyan jól érzi majd magát, mint amikor kicsit hűvös-esősre fordul az idő. Sárvár az egyik biztos tipp.

Családi nyaraláskor különösen fontos szempont, hogy minden időben minden korosztálynak mindig legyen mit csinálnia. Szerencsére léteznek olyan helyek, ahol egyszerre strandolhatunk és gyógyfürdőzhetünk, ahol éppúgy találunk nyugodt, csendes pihenőtereket, mint játékos gyerekbirodalmat. Érdemes olyan meleg vizes fürdőhelyet választani, ahol nemcsak termálmedencékben üldögélhetünk egész nap. Sárvár nem véletlenül az egyik legnépszerűbb úti cél!
A sárvári gyógy- és well-nessfürdő és a strand nyújtotta örömök, valamint a város látnivalói több napra is elegendő programot kínálnak. A fürdő területén szálláslehetőséget is találunk, a kiválóan felszerelt kempingen kívül színvonalas apartmanház és mobilházak várják a vendégeket. A fürdővel egy épületben pedig négycsillagos hotel működik, a választásnál nem mellékes szempont, hogy a szállóvendégeknek a fürdő, a szaunavilág és a fitneszterem igénybevételéért már nem kell külön fizetniük.
A sárvári fürdő valóban gyermek- és családbarát, s ez nem csak egy jól hangzó szlogen! A gyönyörűen parkosított strandon minden arról szól, hogy az egész család jól érezze magát. A nyári kánikulában a szabadtéri részen a gyerekek imádják a kalandmedencét és a vízi játszóteret. A vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejt. A kamaszokat és az örökifjú felnőtteket pedig a négypályás versenycsúszda és a nyolc izgalmas óriáscsúszda várja, szinte mint egy aquaparkban. A csúszdák között találunk igazán extrémeket, izgalmasakat is. Különlegesség a fejesugró medence, egy speciálisan kialakított öbölben lehet gyakorolni a másutt tiltott vagy veszélyes ugrást. Aki a napozás és a fürdőzés mellett egy kis testmozgásra is vágyik, a röplabda-, a foci- és a petanque-pálya remek lehetőséget kínál erre felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. 
A fedett élményfürdőben pedig a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a gyerekeket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon, az élménymedencében vagy a hullámmedencében vezethetik le az energiájukat. A felnőttek nyugodtan belemerülhetnek egy-egy könyvbe, kényeztethetik magukat kellemes masszázzsal, gondtalanul élvezhetik az élményfürdőtől térben jól elkülönülő, csöndesebb gyógyvizes medencéket is, mert ezalatt a kicsikkel a játszóházban szakképzett óvónők foglalkoznak. A babával érkező családok számára babakonyha, pelenkázó, pihenőszoba és melegedő is rendelkezésre áll. A gyógyvíz pedig igazi felüdülés és gyógyír a reumatikus megbetegedésekre. A fürdőben 120 különböző gyógyászati, wellness- és beautykezelés közül választhatunk.

Pénztárcakímélő árpolitika
A Sárvári gyógy- és well-nessfürdőbe a belépő all inclusive, azaz minden beletartozik, így külön már nem kell fizetni semmiért. Nincsenek elkülönülő zónák sem, a belépő megvásárlásával rendelkezésre állnak a gyógyvizes medencék csakúgy, mint a családi élményfürdő, tavasztól a szabadtéri strand, a pihenőterek nyugágyakkal és valamennyi csúszda! Sőt a parkolás ingyenes! 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum