Kalandvágyóknak – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. június 26., szerda, János napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Kalandvágyóknak

Nem csak vízi élmények!

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. május
A sárvári fürdő szomszédságában a sárvári hét tó egyikének partján tizenegy különböző nehézségű drótkötélpálya bújik meg az árnyas erdőben.

 A pályák már 3 éves kortól használhatóak, a legedzettebb vendégeknek pedig ott a felnőtt haladópálya. A tó feletti hosszú átcsúszásokat kicsik is, nagyok is egyaránt kedvelik. A hatalmas fák között kialakított kalandparkban érdemes kipróbálni a tíz méter magas mászófalat, az íjászpályát vagy a lövészetet, a gyerekek fára is mászhatnak, a tóparton pedig aranymosással próbálkozhatnak. A tanösvény, a játszótér vagy a szabadtéri tréningkert gyerekek és felnőttek számára egyaránt önfeledt szórakozást nyújt.
A Nádasdy-várat is szívből ajánljuk megtekintésre, kiállítása nagyszerű. A huszárok életét és fegyverzetét bemutató gyűjtemény Magyarországon egyedülálló. Az arborétum, a csónakázótavak, a Rába-part, a Vadkert és a parkerdő is megérnek egy kirándulást. Érdemes tehát több napra tervezni a pihenést Sárvárra, hiszen a fürdőzés élményén kívül még számtalan kikapcsolódási lehetőség várja Önt és családját.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum