Indonéz napok és jótékonysági vásár az indonéz nagykövetségen – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Indonéz napok és jótékonysági vásár az indonéz nagykövetségen

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. május
Az Indonéz Köztársaság nagykövetsége és az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ szervezésében immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az Indonéz napok és jótékonysági vásár.

A kétnapos családi programon a látogatók megismerkedhetnek a távoli Indonézia kézműves- és gasztrotermékeivel, autentikus tánc- és zenei kultúrájával, egzotikus tájaival és ruhakölteményeivel, kipróbálhatják és megtanulhatják a batikolás technikáját és a szerencsésebbek értékes tombolanyereményekkel gazdagodhatnak.

Az idei jótékonysági vásár kiállítói az indonéz nagykövetség szabadtéri területén sátrakban  mutatják be a magyar közönség számára Indonézia értékeit és jellegzetes termékeit. A vásáron számos kiállító (indonéz és magyar cég) vesz részt, akik ékszerekkel, batikolt ruhákkal, indonéz élelmiszerekkel (kókusztermékek, kávé, tea, fűszerek), kézműves termékekkel és lakberendezési tárgyakkal készülnek. A látogatók természetesen indonéz gasztronómiai különlegességeket, nemzeti ételeket, italokat is megkóstolhatnak.  

További programok: kézműves és gasztrotermékek vására, ezüst ékszerek, batikruhák és kiegészítők, indonéz tradicionális táncegyüttesek és zenei produkciók, batikworkshop, filmvetítések Indonéziáról, indonéz fashionshow, tombola értékes indonéz nyereménytárgyakkal.

 

Időpont: május 6–7., szombat–vasárnap 10–17 óra között

Helyszín: Indonéz nagykövetség, Budapest, VI., Városligeti fasor 26.

A rendezvény ingyenes! 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum