Pünkösdi királyság – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia napja van.

Rovatok

Régiók

Pünkösdi királyság

Ingyenes családi nap a Tabánban

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. május
2017. június 5-én, pünkösdhétfőn a Pünkösdi királyság újra megnyitja kapuit és egész napos ingyenes családi és gyermekprogramokkal várja leendő lakóit és jövendőbeli uralkodóit a Tabán Parkban és a Mesemúzeumban.

E jeles napon minden kicsiből lehet nagy király vagy nagy királynő. Reggel 9 órától a királyság utcáiban játékos, kalandos, mókás próbatételeken bizonyíthatja a család apraja, hogy jogosult az ünnepi trónra. A zenétől, tánctól hangos vásári forgatagban megelevenednek az ősi szokások, előkerülnek a régi népi hagyományjátékok. Aki azonban csak mulatni vágyik, az sem jön hiába, hiszen a színpadon zenés, táncos és prózai produkciók követik egymást. A vidám hangulatért a Nefelejcs Bábszínház, a Kolompos Együttes, Kovácsovics Fruzsina és a Muzsikás Együttes felelnek. Ezeken felül pónilovaglás, körhinta, arcfestés és állatsimogató garantálja, hogy egy feledhetetlen napot tölthessen együtt a család.

A szabadtéri tabáni mulatsággal párhuzamosan a közeli Mesemúzeumban a Tarisznyamesék és a Kerek égen járó programok szórakoztatják a gyerekeket.

A Pünkösdi királyság Budapest Főváros Önkormányzata támogatásában valósul meg, szervezője a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. Házigazda: Matus Gábor műsorvezető.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum