Világsztárok a VeszprémFesten – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 27., hétfő, Hella napja van.

Rovatok

Régiók

Világsztárok a VeszprémFesten

Tom Jones, Richard Bona, Heather Small és a The NPG

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. június
Az idén is világsztár fellépők, így Tom Jones, Richard Bona, Heather Small és Prince egykori kísérőzenekara, a The New Power Generation fémjelzik a július 12-én immár tizennegyedik alkalommal megnyíló VeszprémFest programjait.

A különleges zenei csemegéket kínáló fesztivált – amely a „Nagyon Balaton” programsorozat része is – az idén új helyszínen rendezik meg: az érseki palota rekonstrukciója miatt a koncerteknek nem a korábban megszokott, különleges hangulatú Szentháromság tér, hanem az egykori érseki pihenő, a História Kert ad otthont. Az új, szabadtéri helyszín szintén a város történelmi, egyházi gyökereihez kötődik. A História Kert festői szépségű parkjában – amelyet a vár és a veszprémi belváros barokk épületeinek látványa vesz körül – építik fel a nagyszínpadot és a két-három ezer főt befogadó nézőteret. A VeszprémFest nyitókoncertjén, július 12-én Richard Bona lép fel, ezúttal Mandekan Cubano formációjával, az együttes Heritage című új albumának számaira építve. Július 13-án Heather Small, az M People együttes énekese, az egyik legismertebb angol világsztár énekesnő ad koncertet. A fesztivál első számú sztárvendége azonban a 76 éves élő legenda, Tom Jones lesz: a minden korosztály számára vonzó művész a fesztivál harmadik napján július 14-én, szombaton lép fel a várható nagy érdeklődésre való tekintettel a Veszprém Arénában. Ugyancsak az aréna lesz a helyszíne a The New Power Generation zenekar koncertjének. Az együttes a múlt évben tragikusan elhunyt Prince kísérőzenekara volt, a veszprémi „Celebrating Prince” című koncertjük európai turnéjuk utolsó állomása lesz.

 

A VeszprémFesthez ezúttal is kapcsolódik a Rozé-, rizling- és jazznapok az Óváros téren. Naponta három ingyenes koncert – a hazai kortárs jazz legjobbjai fellépésével – szórakoztatja a közönséget július 7–16. között.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum