Most Ön is segíthet! – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. július 22., vasárnap, Magdolna napja van.

Rovatok

Régiók

Most Ön is segíthet!

Gondolta volna, hogy elég egy jóízűt falatoznia, és azzal máris segített másokon? Márpedig ez így van, hiszen ha a „Házias Ízek” készételkonzervekből vagy a „Snack” pástétomokból választ, minden megvásárolt termék árából 5 forint az Országos Mentőszolgálat Alapítványhoz kerül!

A Szegedi Paprika Zrt. számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért is nyújtunk segítséget évente több alkalommal is különböző szervezetek, egyesületek, alapítványok számára. Ezek leginkább tárgyi adományok, amelyek cégünk termékeiből kerülnek ki. Idén emellett szerettünk volna egy olyan, az egész ország területén működő intézményt támogatni, amely mindenki által ismert, ezért választottuk az Országos Mentőszolgálat Alapítványt.
A promóció ideje alatt így befolyó összegből életmentő műszerek, mentéstechnikai eszközök vásárlására jut lehetősége az alapítványnak.
Örömünkre szolgál, hogy ezáltal közvetett módon hozzájárulhatunk emberi életek megmentéséhez, az ellátás színvonalának, illetve az ellátáshoz való hozzáférés esélyének növeléséhez.
A 2017. június 1-jétől szeptember 30-ig tartó akcióban részt vevő „Házias Ízek” készételeket és a „Snack” pástétomokat könnyű felismerni, hiszen mindegyiken jól láthatóan olvasható a kampány jelmondata: „Most Ön is segíthet!”

Segítsünk együtt!

 

www.szegedipaprika.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum