Drift Matsuri – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 27., hétfő, Hella napja van.

Rovatok

Régiók

Drift Matsuri

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. június
2017. július 15-én és 16-án megrendezésre kerül nemcsak Máriapócs, hanem Magyarország első Ebisu Drift Matsurija, ahol egyetlen szabály lesz csak, még pedig az, hogy nincs szabály. Ezen a versenyen mindenki úgy driftel majd a Rabócsi Ring hívogató aszfaltcsíkján, ahogy csak kedve tartja.

A hétvége hangulatát tovább fokozva idén is megrendezésre kerül a Lada-körverseny, melyre 60 pilóta nevezett, és lesz a sokak által várt Ladaracing all star gGála driftverseny is, ahol a keleti blokk imádott autóinak sofőrjei fogják majd a fizika törvényeit is felülírva szögre rakni ezeket a nem mai vasakat. Fantasztikus látvány, ahogy nagyapáink, apáink autói a múlt ikonjaiként csillogva pihennek a depóban, majd ezt követően őrült tempóban fűzik velük végig a nem túl könnyű Rabócsi Ringet.

A hétvége csúcspontjaként pedig elérkezik majd a várva-várt szabálymentes Drift Matsuri-verseny, ahol a versenyzőknek az alábbi képletet kell majd megoldaniuk:

 

100% = (összkép 15% + szög 15% + ív 15% + sebesség 5%) x2

 

x2 = Bármit is tesz a pilóta, azt meg kell ismételnie, csak így jár a maximális 100 pont. Nem elég egyszer őrültnek lenni… Nulla pont jár annak, aki két vagy több kerékkel elhagyja a pályát, kiegyenesedik, megáll – DriftBasic 1.0. J

A pilóták ebben a különleges és egyedi versenyben szabadon választhatják meg azt a nyomvonalat, amin driftelni szeretnének, az érintési pontokat és a zónákat is. A legjobbnak járó díj mellett a bírók külön értékelik majd a legnagyobb füsttel haladót, a háttal beesést és a legnagyobb bevállalást is. Ez lesz az igazi „ereszd el a hajam”.

Ez a máriapócsi hétvége sem múlhat el a szombat esti parti nélkül, ahol a ladás fiúk és a driftesek krémje együtt mulat majd az éjszakai tuningos barátokkal és együtt tombolnak majd veled. 21 órától fellép Miss Bee Bestiák és Sipos F. Tamás, 22 órától pedig a dj-k veszik át a színpadot topless táncosok gyűrűjében egészen vasárnap 4 óráig.

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum