Mozizz a Balatonon a Paramounttal! – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 27., hétfő, Hella napja van.

Rovatok

Régiók

Mozizz a Balatonon a Paramounttal!

Július 6-án indul a nyári szabadtéri mozi

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. június
Fürdés után édes a pihenés, egy kellemes film társaságában a szabad ég alatt pedig egyszerűen tökéletes. A tavalyi nagy siker után idén július 6-án, csütörtökön este indul Siófokon a Paramount nyári mozi. A kikapcsolódni vágyókat esténként a Balatonon egyedülálló életérzés és a Paramount Channel filmcsatorna legsikeresebb alkotásai várják egész hónapban. Hűsítő italok, pattogatott kukorica és különleges moziélmény a csillagok alatt.

A Paramount nyári mozi egy hónapon át kínál kellemes kikapcsolódást igazi filmsikerek szabad ég alatti vetítéseivel. Ezen a nyáron a filmcsatorna több szabadtéri helyszínre is ellátogat a legnagyobb filmekkel. Az állomások között szerepel a Plázs Siófokon, a balatonfenyvesi Kultúrtér, augusztusban pedig majd Budapestre is ellátogat a rendezvénysorozat.

A siófoki helyszínen a kémek ikonikus világába repítik a nézőket, ahol a Mission: Impossible-trilógiát vetítik majd. Ezt követően a szabadtéri mozi átköltözik Balatonfenyvesre, ahol Ben Stiller és Robert de Niro érkezik a megunhatatlan Apádra ütök című komédiával, később pedig az 1984-es Top Secret paródiafilm nevetteti meg a résztvevőket a hidegháborús kémfilmek kifigurázásával.

A szervezők extra programokkal is készülnek a nézőknek egy-egy ikonikus film előtt. A résztvevők a Mission: Impossible ügynökeinek bőrébe bújhatnak és lézeres akadálypályán próbálhatják ki az ügyességüket, de az ominózus jelenetet reprodukálva akár kötélen is ereszkedhetnek egy fénykép erejéig.

 

A Paramount nyári mozi júliusi programja:

 

PLÁZS, SIÓFOK:

Július 6.: Mission: Impossible 1

Július 13.: Mission: Impossible 2

Július 20.: Mission: Impossible 3

 

BALATONFENYVESI KERTMOZI:

Július 21.: Apádra ütök

Július 28.: Top Secret

 

A Paramount nyári mozi vetítései július 6–28. között 20 órától kezdődnek. A siófoki vetítések ingyenesek, a balatonfenyvesi kertmozi belépő ellenében látogatható.

 

További friss cikkek a Balatoni régióból


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum