Hűsítő finomság jár a melegben az állatoknak – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. július 20., péntek, Illés napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Hűsítő finomság jár a melegben az állatoknak

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. augusztus
A hazánkat napokban elérő hőség nemcsak minket visel meg, a körülöttünk élő állatokra is kiemelt figyelmet kell szentelnünk. Nincs ez másképp a magyarországi állatkertekben sem: a kis és nagy lakókat a gondozók gyümölcsökkel, fagyival kényeztetik az állatokat a meleg idején. A látogatókról sem feledkeznek meg azonban a parkokban, hiszen a legtöbb helyen már párakapuk segítenek a felfrissülésben a kirándulás ideje alatt.

A nyári melegben kinek ne esne jól egy kis hűsítő finomság? Ezek az állatok biztosan nem tiltakoztak!

A Szigethalmi Családi Vadasparkban dinnyével kényeztetik a lakókat. Ugyancsak friss finomságokkal viselik el a hőséget a debreceni állatok. „Ilyenkor nyáron a nagy melegben érdemes lédús gyümölcsöket fogyasztanunk, s ezt tudják a mosómedvéink is” – tették közzé a Debreceni Állatkert Facebook-oldalán. A bundás állatokkal az Állatok akcióban program során minden nap 11 órától az óriáskerék látványteraszán lehet találkozni.

A Budakeszi Vadaspark állatgondozói is hűsítő finomságokkal könnyítik meg a park lakóinak életét a tomboló kánikulában. A nagy hőségben a Veszprémi Állatkertben és a Debreceni Állatkertben nemcsak az állatokra gondoltak, hanem a látogatókra is. „Az állatkert számos pontján párásító ventilátort állítottunk fel, melyeknek rögtön nagy sikere volt a látogatók körében” – olvasható az a park honlapján.

A kánikula ellenére érdemes lesz a következő napokban is felkeresni hazánk vadasparkjait. A kis és nagy lakók bemutatása mellett programok is színesítik a látogatást.

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum