Duna-parti randevú – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. július 20., péntek, Illés napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Duna-parti randevú

2017. augusztus 26.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. augusztus
Különleges jubileumot ünnepel Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A rock & roll hazai királya idén 20. alkalommal ad nyárzáró koncertet augusztus 26-án este a szigeten.

Talán a színpad deszkáit nem, de a szőnyeget biztosan felcsavarják Fenyő Miklós rajongói a 20. Duna-parti randevún, a nyár legforróbb hangulatú éjszakáján. Mr. Rock and Roll és sztárvendégei, Dolly és a Group 'n' Swing egy fergeteges koncertre várják azokat, akik átélnék a Hotel Menthol hangulatát, szeretik, ha megcsillan a Napfény a jégen, és élőben szeretnék kipróbálni a Limbó hintót. Fenyő, akiben Egy jampi szív dobog, bekapcsolja majd a Luxemburg rádiót, és egy Multimilliomos jazzdobossal együtt fog Várni rád egy éjen át, amíg fel nem csendül az Ébredj fel Rockandrollia.

Az énekes-dalszerző korszakokon átívelő slágerei mellett tökéletes hangzás, látványos színpadtechnika és vérpezsdítő koreográfiák ígérnek fantasztikus hangulatot. Csak arra vigyázzon, hogy a koncertről hazafelé tartva ne nyomja a Chevrolet-ben agyba-főbe a dudát, otthon viszont már nyugodtan köszönhet így: Csók a családnak!

 

www.fenyo.koncert.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum