X. Zorall Sörolimpia – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 27., hétfő, Hella napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

X. Zorall Sörolimpia

Alsóörs, 2017. augusztus 23–26.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. augusztus
Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A sör, sport és szerelem jegyében zajló 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso kemping ad otthont.

A jubileumi év jegyében olyan nagyágyúk lépnek a sörolimpia nagyszínpadára, mint például a Tankcsapda, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Sing Sing, a Kárpátia, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Moby Dick, a Rómeó Vérzik, a Sex Action és természetesen a házigazda Zorall zenekar.

A fellépők sora itt még nem ér véget, hiszen a kisszínpadon a hazai zenei élet ifjú titánjai fogják szórakoztatni a nagyérdeműt.

A fesztivál méltóan viseli az olimpia nevet, hiszen napközben rengeteg sportprogram közül választhatnak a fesztiválozók. Már hagyományjelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy az előző este átmulatott éjszakát közösen letekerjék. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen 30–40 csapat küzd meg egymással, majd a döntőbe olyan csapatokkal mérettetik meg magukat. mint az Alsóörs FC vagy a Fradi Öregfiúk. A sörolimpiára rengetegen érkeznek motorral, napközben motoros túrákat, ügyességi versenyeket szerveznek a kipufogógáz szerelmeseinek.

Előfordul, hogy az ügyességi versenyek és vetélkedők a vízben zajlanak. A fesztivál közvetlen vízparti, így napközben fiatalok és idősek együtt lubickolnak a Balatonban. A csapatjátékok gyakran összekapcsolódnak a sörrel, hiszen a tradicionális sörivó verseny vagy a söröshordó-emelés nélkülözhetlen egy sörolimpiáról.

A kisszínpadon már délelőtt zenés programok vannak, délutántól pedig a nagyszínpad előtt tombol a  tömeg, olykor 3–4000-en is. Éjféltől pedig hajnalig tart a mulatság az afterpartin. A felhőtlen szórakozás után a fesztiválozók vagy a sátrukban vagy a Pelso kemping vadonatúj exkluzív mobilházaiban pihenik ki az éjszakát.

További friss cikkek a Balatoni régióból


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum