Saliris Resort Spa & Conference Hotel****superior – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 25., hétfő, Irén napja van.

Rovatok

Régiók

Saliris Resort Spa & Conference Hotel****superior

Ahol ég és föld összeér…

A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.

Az egyedülálló Egerszalóki gyógy- és wellnessfürdő Eger városától 6 km-re, Budapesttől pedig 120 km-re található. A vidéki gyógyhelyek közül Egerszalók fekszik legközelebb a fővároshoz, a fürdő Egerből és Budapestről is könnyen megközelíthető.

A település két termálvízkúttal rendelkezik. 1961-ben kőolaj és földgáz után kutatva végeztek itt fúrásokat, azonban a keresett ásványok helyett termálvizet találtak, azóta folyik végig a domboldalon a 65–68 fokos, ásványi anyagokban igen gazdag hévíz, mely folyamatosan építi a csipkézett, fehér képződményeket.

A sódomb az évek során egyedülálló jellemzői miatt a környék szimbólumává vált, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található (Pamukkaléban, Törökország ázsiai részén, valamint az amerikai Yellowstone parkban), Európában pedig egyedülálló.

A nátriumot is tartalmazó, kálcium-magnézium hidrokarbonátos hévíz, melynek metakovasav-tartalma is jelentős, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. A forrás vizét 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúvá minősítette.

2007. július 14-től fogadja vendégeit a Saliris Resort gyógy- és termálfürdő. Az 1900 négyzetméter vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 külső és beltéri medence kap helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára.

A fürdő exkluzív szaunavilága különleges élményt kínál a szaunázás szerelmeseinek, melyben fürdőruhás és fürdőruhamentes rész található. A belső térben található szaunákat, valamint a merülőmedencét, a két dézsa zuhanyt, a zuhanyzókat és a pezsgőmedencét fürdőruhában is használhatják a vendégek. A szaunavilág külső területén hazánkban először kerültek kialakításra rönkfából készült finn szaunaházak, a hozzájuk tartozó merülőmedence és zuhanyzók, valamint a naturistanapozók. A rönkházakban naponta több alkalommal vehetnek részt szaunaszeánszokon.

A szálloda összesen 204 szobával rendelkezik, valamennyihez tartozik erkély vagy terasz is. A szobák kategóriájuknak megfelelő magas szintű berendezéssel vannak ellátva. A hotel gyógyászati, wellness-, valamint fitneszcélokat szolgál, mely kiemelten épít a forrás gyógyvizére. A szálloda közvetlen összeköttetésben áll a gyógy- és wellnessfürdővel és az annak területén kialakított gyógyászati, wellness- és fitneszrészleggel, amelyek a vendégek rendelkezésére állnak és liftekkel könnyen megközelíthetők.

A szállodánkban 6 konferencia- és szekcióterem található, melyek mindegyike természetes megvilágítású. Kiváló technikai felszereltséggel biztosít lehetőséget konferenciák, továbbképzések, rendezvények, csapatépítő tréningek szervezéséhez, lebonyolításához.

 

Szobafoglalás, értékesítés:

Tel.: (+36-36) 688-608; (+36-36) 688-607

E-mai: sales@salirisresort.hu


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum