Seasons of Life – Az élet évszakai – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 23., szombat, Emőke napja van.

Rovatok

Régiók

Seasons of Life – Az élet évszakai

Tokaj Fesztiválkatlan, 2017. szeptember 1. 19.30 óra

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. augusztus
Szeptember 1-jén mutatják be Az élet évszakai című folklórshow-t Novák Péter rendezésében a Tokaj Fesztiválkatlanban. A Seasons of Life életről, örömről, bánatról, szerelemről, vágyról, féltékenységről szól.

A Dance Alliance Entertainment egy egyedülálló, izgalmas produkciót hívott életre három nagy múltú együttes közreműködésével. A székesfehérvári Alba Regia, a salgótarjáni Nógrád és a miskolci Szinvavölgyi Táncegyüttes tagjai az autentikus táncnyelvet úgy beszélik, hogy közben modern, kortárs gondolatokat is közölnek a színpadon. Novák Péter az emberi élet legfontosabb eseményeit, a kultúránk jeles napjait – menyegzői szokások, a húsvét köszöntése, Szent Iván éjjele, nyári kenyérszentelés, szüreti mulatság, őszi ünnepek, karácsony – középpontba helyező produkcióhoz egy olyan szimbólumrendszert állított össze, amely a világ minden táján érthető. Muha Csaba producer álma az volt, hogy új formában, új módon juttassák el a külföldi és hazai közönséghez a magyar néptáncot. A szuperprodukciónak is nevezhető előadás zeneszerzője ifj. Csoóri Sándor, a Budafolk Band vezetője, koreográfusai pedig Rémi Tünde és Appelshoffer János, a Táncművészeti Egyetem Harangozó-díjas mesterei.

A mind volumenében, mind minőségében nagyon magas színvonalú darabot a külföldi turné előtt a Tokaj Fesztiválkatlan főszínpadán láthatja a közönség.

 

Jegyek: fesztivalkatlan.hu.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum