Rekordot döntött a Kerekdomb Fesztivál – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 27., hétfő, Hella napja van.

Rovatok

Régiók

Rekordot döntött a Kerekdomb Fesztivál

Háromszor annyi látogató, hatszor annyi borútlevél

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. szeptember
Megháromszorozta látogatóinak számát a harmadik alkalommal megrendezett Kerekdomb Fesztivál. Számos borospince társult a hétvégén a szüret jegyében zajló fesztiválhoz, a bortúrákra jogosító borútlevelekből pedig ezúttal hatszor annyit értékesítettek, mint júniusban.

A 30Y koncertjével zárta kapuit a szeptember 8–10. között megrendezett harmadik Kerekdomb Fesztivál. A tokaji hegyvidék ékszerdoboza, Tállya először 2016 őszén, majd 2017 júniusát követően idén szeptemberben már harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Szeptemberben háromszor annyian voltak kíváncsiak a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló összművészeti fesztiválra, mint júniusban. A hónap második hétvégéjén, a szüret jegyében megrendezett fesztivál könnyű- és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, gyerekprogramokkal és borpiknikkel várta a látogatókat. Az összművészeti programkavalkádhoz egyre több helyi borászat is társult, amelyek a fesztivál alatt megnyitották pincéiket a nagyközönség előtt, a bortúrákra jogosító borútlevelekből ezúttal hatszor annyit értékesítettek, mint júniusban.

„A boros programok mellett egyre többen érkeztek kifejezetten a kulturális programkínálat miatt Tállyára. Egyre több a visszatérő vendégünk, akiknek ezúttal közel 100 programmal készültünk” – mondta el Szabó Réka, a fesztivál produkciós vezetője. – „Egyre többen jöttek családdal, hiszen fontos pillére a fesztiválnak, hogy egész napos gyerekprogramokkal készültünk, ami nagyon vonzó a kicsikkel érkezők számára” – tette hozzá.

A Kerekdomb Fesztivál alatt hat környező település nyújtott a látogatóknak szálláshelyet, Tállyán pedig most először volt lehetőség a fesztiválozók körében népszerű sátrazásra.

A szeptemberi Kerekdomb Fesztiválon legtöbben a Bohemian Betyars, az Irie Maffia, a Tóth Verával kiegészült Random Trip, a Honeybeast és a Belmondo Akusztik koncertjén buliztak. A komolyzenei koncerteknek otthont adó Maillot-kastély leglátogatottabb programjait az Amadinda és Szirtes Edina Mókus Quintetje adta, és sokan voltak kíváncsiak Lackfi János előadásaira is.

További friss cikkek az Észak-Magyarországi régióból


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum