Állatok világnapja és 25 éves jubileum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 26., szerda, Jusztina napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Állatok világnapja és 25 éves jubileum

2017. október 7.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. szeptember
Az idén 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány létrejöttekor még általános gyakorlat volt, hogy a megunt kutyákat, macskákat lelketlen gazdáik egyszerűen kidobták, vagy a felesleges szaporulatot vízbe fojtották.

Azóta negyed évszázad telt el: támogatók, partnerek és önkéntesek segítettek abban, hogy létrejöhessen a Rex Állatsziget, amely hazánk egyik legjobban felszerelt állatvédelmi központja.  Az állatok világnapjának megünneplése mellett ezt a példaértékű összefogást szeretné megköszönni a Rex ingyenes születésnapi rendezvényén október 7-én.

Az egész napos rendezvényen a két- és négylábúakat is kényeztető programok várják. A teljes állatsziget egy igazi születésnapi fergeteggé alakul egy napra: flash mob táncos és zenés programok mellett csuhébaba- és csuhéállat-készítés, kreatív társasjátékok, bábszínházi előadás és sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket. Amíg a legkisebbek játszanak, a szülők többek között élvezhetik Mujahid Zoltán akusztikus koncertjét, megnézhetik a Rex-tanoda bemutatóját vagy részt vehetnek egy ingyenes állatorvosi tanácsadáson. 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum