Dallamos villamos – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 26., szerda, Jusztina napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Dallamos villamos

2017. október 7.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. szeptember
Idén ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre a Dallamos villamos, amely immár önmagában is nagyszabású és a magyar zenét támogató rendezvénnyé nőtte ki magát. Az elmúlt évekhez hasonlóan a 4-es villamos vonalán fut a nosztalgiaszerelvény, melynek mindkét kocsijában élőzenével, a délután folyamán összesen tizenhat fellépővel találkozhat az utazó közönség.

A szerelvény ezúttal a 130 éves villamosközlekedés tiszteletére október 7-én, szombaton kora délutántól késő estig folyamatosan jár majd. Múltidéző utazás a régi kocsikban és változatos, egyedi zenei élmény a fellépők által minden korosztály számára. „Legyen minden évben!” kérte az utazóközönség és ez a Zeneszöveg.hu csapatán nem múlik: idén is hallhatunk a rendezvényen fiatal, tehetséges csapatokat és már ismert és elismert előadókat is.

A korábbi években többször felmerült már Varga Viktor neve, idén valóban fel is lép a villamoson. A dalaival népszerűvé, tévészerepléseivel még ismertebbé váló énekes különleges zenei egyveleggel és produkcióval készül az utazóközönségnek. A korábban az Anti Fitness Club frontembereként, jelenleg pedig a Jetlag tagjaként, valamint termékeny dalszerző-szövegíróként is ismert Molnár Tomi teljes életművéből válogat az utazáshoz illő dalokat. Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus frontembereként ismert meg az ország, s aki jelenleg a Kafkazzal és gyerekeknek szóló zenekarával, a Hahó Együttessel dolgozik, törzsutasnak számít a Dallamos villamoson, időben kell érkezni, hogy fel tudjunk szállni a kocsira, amelyben ő fog zenélni.

A kisebb előadók és csapatok közül idén debütál a rendezvényen a Kölyök, aki idén megnyerte a Fülesbagoly tehetségkutatót, itt mutatkozik be először a korábban zenekari, most duófelállásban is fellépő Wakusztik, de ismét játszik a Nem adom fel, Babarci Bulcsú, az Innergarden, a Gyík zenekar és Dóka Attila is.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum