Tárt ajtókkal vár a Nemzeti Múzeum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 26., szerda, Jusztina napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Tárt ajtókkal vár a Nemzeti Múzeum

Múzeumok Őszi Fesztiválja

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. szeptember
A 2017. szeptember 25. és november 12. között tartott Múzeumok Őszi Fesztiválján az ajtó a Magyar Nemzeti Múzeumban is nyitva áll! Válogass a neked szóló szakmai és élményközpontú múzeumi programok közül, melyek az Ige-Idők – A reformáció 500 éve kiállításhoz kapcsolódnak!

Szeptember 28-án a Tanárok éjszakáján szakmai programokkal vár a Nemzeti Múzeum, gyere el múzeumandragógiai workshopra, találkozz múzeumpedagógusokkal és ismerd meg pillants bele foglalkozásokba!

Szeptember 29-én a gasztronómia és a teológia randevúzik egy könnyed előadás keretében. Gasztrotelógia, ahol a Biblia és az étkezési kultúra találkozik.

Október 3-án Re-Formációk program során életre kel a hitviták kora. Valós történeti szereplők elevenednek meg, átélhetővé válnak a reformáció hajnalán élő kora újkori ember lelki vívódásai.

Október 7-én családi program várja a látogatókat. Énekek élete. Fedezd fel a kora újkori Kárpát-medencét, és ott élő emberek mindennapjait a zene segítségével!

Ugyanezen a napon irodalmi szövegrészletek alapján járhatod be a múzeumot körülölelő utcákat, tereket és íróink, költőink tolmácsolásában hallgathatsz meg egy-egy helyhez kötött emléket. Találkozzon ily módon Kosztolányi Dezsővel, Jókai Mórral, Krúdy Gyulával, vagy Vajda Jánossal! Múzeum a sorok között.

Október 8-án gyere el a Nemzeti Múzeumba, inspirálódj kiállításaink anyagából, majd készítsd el saját Színes szőttes dekorációd! Ha van egy egyedi ötleted, hozd el a hozzá való alapanyagot és spékeld meg alkotásod! Amit mi adunk: színes fonalak, ágak, karton, gyöngyök, fémszálak és mindezekhez a szövőkeretet, amin dolgozhatsz.

 

https://mnm.hu/hu/programok


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum