Állatok világnapja a Budakeszi Vadasparkban – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 26., szerda, Jusztina napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Állatok világnapja a Budakeszi Vadasparkban

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. szeptember
Az Állatok világnapjához kapcsolódva a Budakeszi Vadaspark szeptember 30-án, szombaton egész napos interaktív programdömpinggel várja az állatok szerelmeseit: lesz Állatijó bemutató, kisállattréning és madárgyűrűzés, sőt kutyák örökbefogadására is lehetőség nyílik. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók.

Az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc emlékére 1931 óta minden esztendőben október 4-én megrendezett Állatok világnapja egész évre azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel. A Budakeszi Vadaspark a játszva tanítás és az állatokhoz fűződő kötelék erősítésének szellemében is különleges programokkal készül a jeles napra.

A szeptember 30-i Állatijó bemutató során például madarakkal lehet majd testközelből ismerkedni, a kisállattréningeken különleges élmények várják az érdeklődőket, hovatovább a szemfüles látogatók madárgyűrűzést is láthatnak. A nyomozó kedvű felfedezők állati nyomok után kutathatnak, de lehetőség lesz agancsokat is tapintani, a Pangea Egyesület pedig különféle tematikus természetismereti játékokkal készül.

Miként az előző években, a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete jóvoltából idén is lehetőség nyílik behatóbban megismerkedni az elveszett, talált és kóbor kutyákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal (pl. állatvédelem, ivartalanítás, kutyaválasztás), de a kalandvágyóbbak számára természetesen lesz lehetőség helybeni örökbefogadásra is.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum