Erdők hete a Budakeszi Vadasparkban – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 26., szerda, Jusztina napja van.

Rovatok

Régiók

Erdők hete a Budakeszi Vadasparkban

2017. október 2–8.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. szeptember
Az idén XXI. alkalommal megrendezendő Erdők hete rendezvénysorozathoz kapcsolódva a Budakeszi Vadaspark október 2. és 8. között „Erdők hangja” tematikájú élménytúrával várja az érdeklődőket. Az élménytúrára előzetes regisztráció szükséges.

Az idei Erdők hete jelmondata a „Közös kincsünk az erdő”, ami az erdők értékeinek gazdagságára, azon belül a természeti, a turisztikai és a gazdasági értékek egymást is támogató összhangjára hívja fel a figyelmet.

Az Erdők hetéhez kapcsolódva a Budakeszi Vadasparkban a gyermekek erdőmérnöki vezetéssel egy közel 2 kilométeres túra keretein belül fedezhetik fel a vadasparkot övező erdőterületet és közben az erdei ökoszisztémáról tudhatnak meg sok-sok érdekes dolgot. Az „Erdők hangja” túrán a résztvevők kipróbálhatják összes érzékszervüket, ismerkedhetnek az erdő sajátos élővilágával, elsajátíthatják a nyomtalan erdőjárás képességét, továbbá megtanulhatják, hogyan kell tisztelettudó vendégként viselkedni az erdőben.

 

A programon történő részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A részvételi szándékot Mészárosné Kiss Boglárkánál lehet jelezni, a kiss.boglarka@bkvp.hu e-mail címen. A 1,5–2 órás program díja csoportonként 12 700 Ft, ami nem tartalmazza a vadasparki belépők árát.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum