Készíts őszi termésekből dekorációt, és nyerj! – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 23., szombat, Emőke napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Készíts őszi termésekből dekorációt, és nyerj!

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. október
A Dél-alföldi Erdészeti Zártkörű Részvénytársaság Tájékoztatási Központja „Tovább táncol a tobozmanó” címmel alkotópályázatot hirdet általános iskolás diákok számára.

A pályázatra természetes anyagokból (makk, gesztenye, falevél, ág, kéreg, moha, toboz, gubacs, szalma, háncs, csuhé stb.) saját kezűleg készített figurák, játékok, munkák beküldésével lehet nevezni.

A népművészekből, pedagógusokból álló zsűri a beérkezett műveket korcsoportonként (1–2., 3–4., 5–6., 7–8. osztályosok) értékeli.

Az összegyűlt alkotásokból az erdészeti tájékoztatási központban kiállítást rendeznek, melyet az eredményhirdetéssel egyszerre, 2017. december 11-én 15 órakor (Gyula-Városerdő, Erdei Iskola) nyitnak meg.

Erre az alkalomra külön meghívót már csak a díjnyertes munkák alkotóinak küldenek. A díjazott munkák alkotóit a kiállítás megnyitóján családias ünnepség keretében jutalmazzák. Csoportos díjként ingyenes erdei iskolai programot, kedvezményes szálláslehetőséget, egyéni jutalomként barkács- és hobbieszközöket, könyveket stb. adnak a résztvevőknek.

A szervezők kérik, hogy a beküldött alkotások mellett egyértelműen tüntessék fel a munka címét, az alkotó nevét, életkorát, iskolája és felkészítő tanára nevét, valamint értesítési címét, telefonszámát, e-mail címét! Kérik azt is, hogy gyorsan romló, nyers, penészedésre hajlamos anyagot lehetőleg ne használjanak, nagyon elővigyázatosan csomagoljanak, s postázáskor ügyeljenek az alkotások állagának megóvására is!

Az alkotásokról digitális archívumot készítenek. A díjnyertes műveket az erdei iskolában található állandó kiállításon őrzik tovább, a nem jutalmazott munkákat a megnyitó után a kiállítási helyről előzetes időpont-egyeztetés után el lehet szállítani. Megőrzésüket 2018. március 31-ig biztosítják, utána a megmaradt műveket oktatási intézmények dekorációs céljaira ajánlják fel.

 

Beküldési határidő: 2017. november 19.

Beküldési cím: Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központ, 5701 Gyula-Városerdő, Külterület 1226. sz. Telefon: (06-66) 468-907 és (06-30) 606-3793.

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum