Audio-video trend & hifishow + II. Profi fotókiállítás – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 26., szerda, Jusztina napja van.

Rovatok

Régiók

Audio-video trend & hifishow + II. Profi fotókiállítás

2017. november 11–12.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. október
Immár hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a szórakoztató elektronika iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék, meghallgassák azokat az audio- és videoújdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

Exkluzív eseménynek számít a mindig nagy érdeklődésnek örvendő „Európa legjobbjai EISA 2017” kiállítás, ahol az esztendő leginnovatívabb termékeit láthatja majd a közönség, és itt kerül majd sor az idei EISA-díjak díjátadási ünnepségére is.

Az Audio-video trend & hifishow eddig még minden esztendőben  hozott valami újat, amire rácsodálkozhattunk, és ez idén sem lesz másként. A Duna-parti Marriott Szálló termeiben és az emeleti szobákban hifierősítők és hangfalak, hazai és külföldi márkák bemutatóinak sora várja a látogatókat. A szálloda báltermei viszont több mint 600 nm-en a fotózás híveit várják, elsősorban azokat, akik nem valami fotós bulira, hanem a műfaj profi elsajátítását segítő rendezvényre kíváncsiak.

Az idei rendezvény különlegesnek számít a kiállítások történetében, és a rendezők minden idők egyik legjobb kiállítására készülnek. A kiállításon most is láthatunk majd Ultra HD 4K vetített képet, itt lesznek a világ legdrágább hifi- és high-end berendezései, amelyek kiállítói területe idén 30%-kal nőtt a tavalyihoz viszonyítva. Külön kiállítási felületet kapnak az idei EISA-díjas tévékészülékek, valamint Európa legjobb audio- és fotós kamerái, objektívjei.

A tavalyi első Profi fotókiállítás sikere után idén ismét sor kerül a legújabb professzionális fototechnikai berendezések bemutatására. A szálloda Erzsébet bálterme több mint 600 négyzetméteren várja a fotográfia megszállottjait. Nem kevesebb mint 10 világmárka vonultatja fel termékeit, köztük itt lesz látható a kiállításon először a világhírű Hasselblad legújabb H6D típusú 100 megapixel felbontású csúcskamerája, de mellette a Canon, a Fujifilm, az Olympus és a Sony nagy felbontású gépei is. A látogatók ingyenes szakmai előadásokon vehetnek részt, többek között Nánásy Pál és Ritter Doron hozzáértő szavain keresztül nyerhetnek információt a fotózás technikai és szakmai rejtelmeiről.

Fontos kiemelni, hogy a két kiállítást és a fejhallgatóvásárt egy belépővel lehet meglátogatni, pestiesen szólva az érdeklődő két, illetve több legyet üthet egy csapásra, ráadásul kedvezményesen.

Online regisztráció esetén a látogatók 30%-os belépési kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényeken, amit a www.audiovideo-trend.hu vagy a www.fotovideo.hu weboldalakon tudnak igényelni.

A 18. Audio-video trend & hifishow, valamint a II. Profi fotókiállítás családi programnak is beillik, ami kicsik és nagyok számára egyaránt jó szórakozást ígér, miközben felfedezhetik az igazán jó minőségű kép és hang varázsát, és kézbe vehetik a legújabb profi kamerákat, sőt fotózhatnak is vele. Önt is szívesen várjuk, töltsön egy kellemes hétvégét velünk az otthoni szórakozás nagy ünnepén november 11–12-én a Mariott Szállóban.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum