Őszi romantika – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. október 15., hétfő, Teréz napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Őszi romantika

Kastélyszállók

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. november
Aki az őszi hétvégéken egyszerre vágyik romantikus hangulatra, wellnesskényeztetésre és különleges helyszínre, annak a hazai kastélyszállók széles kínálatában érdemes keresgélnie.

Rendkívül sokféle ajánlat közül lehet választani, a magyar történelem hosszú évszázadainak köszönhetően a középkori váraktól a reneszánszon át a klasszikus stílusig mindenki megtalálja az ízlésének és a igényeinek leginkább megfelelőt. Az utóbbi években a többnyire műemlék vagy műemlék jellegű épületeket korszerűsítették, felújították, miközben helyreállították, megőrizték eredeti értékeiket. A várak és a kastélyok falai közt kialakított hotelekre általában a kifinomult elegancia, a harmónia és a nyugalom jellemző. Csaknem mindenütt igényes és kényelmes wellnessrészleg is található, amelyek biztosítják a teljes kikapcsolódás feltételeit a vendégek számára. Pezsgőfürdő, szaunák, gőzfürdő, masszázsmedence és masszázsszolgáltatás, valamint sokféle szórakozási lehetőség is rendelkezésre áll. Aki családi hétvégére készül, annak sem kell lemondania a romantikus helyszínről, a gyerekek számára a hely szelleméhez illő játékokat, különleges programokat is kínálnak.
A kastéyhotelek környéke általában kiválóan alkalmas túrázásra, szabadtéri programokra is. Sok helyen sportolásra is van lehetőség, tenisz- és bowlingpályák, kerékpárok is várják a vendégeket.
A kastélyszállók ideális helyszínei esküvőknek, baráti és céges rendezvényeknek is.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum