Téli feltöltődés – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 21., kedd, Konstantin napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Téli feltöltődés

A téli időszak a pihenés időszaka. Az Ipoly Erdő Zrt. vendégházai a Börzsönyben csöndes erdei környezetben várják a feltöltődésre vágyókat. A családias hangulatú szállások mindegyike jól megközelíthető. A környékükön pedig csodás téli túrákra is lehetőség van.

Bánki Vendégház
A Bánki-tó mellett magas színvonalon kialakított igényes vadászház mind a vadászok, mind pedig a családok és pihenni vágyó vendégek, csapatépítő tréningek kényelmét maximálisan kiszolgálja. A környék számos látnivalóval, túralehetőséggel bír, érdemes felkeresni a nemrég átadott Prónay-kilátót, ahonnan csodás körpanorámában élvezhető a táj.


Wenckheim-ház
Festői erdei környezetben találjuk a nagyoroszi Wenckheim-házat, mely a Börzsöny hegység belsejében, 600 méterrel a tengerszint felett nyújt zavartalan kikapcsolódást az idelátogatóknak. A Börzsöny erdős tája, a területen megtalálható gímszarvas-, muflon-, őz- és vaddisznóállomány va­dász­élményekben gazdag kikapcsolódást, aktív pihenést biztosít a ház vendégei számára.


Királyháza Alsó
A Királyházi Vendégház a Börzsöny festői környezetében helyezkedik el, Kemence község külterületén, közvetlenül a patakparton található. Az erdőben megbúvó vendégház zavartalan kikapcsolódást biztosít. Sőt! Királyháza számos túraútvonal kiindulópontja is, így az aktívabb kikapcsolódást kedvelők is páratlan élményeket szerezhetnek.

Királyháza Felső
A Börzsöny szívében a Kemence-patak völgyében, az egykori királyi vadászterületen a gyönyörű Királyháza Felső Vadászház várja a pihenni vágyókat. Korhűen felújítva várja a vadászvendégeket, vadásztársaságokat, rendezvényeket. A vadban gazdag börzsönyi erdők veszik körül a házat, körülötte erdei pihenőhelyek, tűzrakó helyek. A vendégek a négy évszak mindegyikében élvezhetik a Börzsöny erdei csendjét.

Tóvik Vendégház
A Magas-Börzsöny kapujában, a Királyréti Erdészet területén helyezkedik el az exkluzív kialakítású Tóvik Vendégház. Ideális helyszíne lehet baráti és családi összejöveteleknek, üzleti tárgyalásoknak, konferenciáknak, esküvőknek és egyéb rendezvényeknek.

Vendégházainkról bővebb információt a www.erdeihazak.hu/premium-szallasok oldalon talál.

További friss cikkek az Észak-Magyarországi régióból


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum