Én, te, mi – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. augusztus 12., péntek, Klára napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Én, te, mi

Interaktív színházi tárlatvezetés

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. november
Az előadás témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről, és mást arról, hogy hogyan és kivel töltsék a vasárnapot? Mennyire kell megfelelni egymásnak? Mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni?

A Bohócok a Láthatáron új, részvételi színházi előadásának magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába.  

Az előadás célja, hogy egy komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevő nézők számára. Olyat, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás minden szegmensét finoman átszövő humor és a játékmester.  

A Kugler Art Galéria régóta ad otthont különböző színházi előadásoknak. Az Én, te mi előadás inspirálódik a galéria adottságaiból, az ott kiállított képek, festmények, illetve a hely atmoszférája a játék szerves részét képezi.

Játsszák: Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni és Mangold Roland.

Játékmester: Szabó Veronika.

Rendező: Szabó Veronika.

Dramaturg: Nagy Orsolya.

Társrendező: Feuer Yvette.

A szöveget a színészek improvizációi alapján Nagy Orsolya írta. 

Improvizációs tréner: Elek Ányos.

Helyszín: Kugler Art Galéria, Budapest, Sütő utca 2. 

Időpont: 2017. december 9., szombat 19 óra. További előadás: 2018. január 18. 19 óra.

Jegyek vásárolhatók a Kugler Art Galériában, foglalás: kuglerartszalon@gmail.com. Jegyárak: 2500 Ft, szakmai és diák: 1800 Ft.

www.bohocokalathataron.hu 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum