Aranybál a Vigadóban – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. december 14., péntek, Szilárda napja van.

Rovatok

Régiók

Aranybál a Vigadóban

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. december
A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – 2018. január 20-án szeretettel várja önöket az Aranybálra a Pesti Vigadóba!

A rendezvénnyel újra megidézzük a bálok aranykorát, ahol nemcsak táncmulatság és vacsora, hanem igényes klasszikus zenei koncert és vidám szórakozás is várja.
A bál első részében a Budafoki Dohnányi Zenekar ad koncertet Hollerung Gábor vezényletével. Az est sztárvendége: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. A vacsorát követően a keringőzni vágyókat a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri, a báli hangulatot a Duna Művészegyüttes táncosai teremtik meg a nyitótáncokkal. A bál második felében a Dohnányi Zenekar Big Bandje, majd a hagyományos tánc- és könnyűzene különleges stílusötvözetét megteremtő Swing á la Django zenekar szolgáltatja a talpalávalót.
Nincsen emlékezetes bál ceremóniamester nélkül: a házigazda ezen az estén ismét Hajós András lesz, aki gondoskodni fog arról, hogy megteremtse a jó hangulatot.
A szerencsések a tombolajátékon értékes ajándékokat nyerhetnek.
www.aranybal.hu

 

Az Aranykor bálja
18.30 óra:    Regisztráció, érkezés
19.00 óra:  Kapunyitás, welcome drink
19.30 óra:  Előétel
20.00 óra:   A Budafoki Dohnányi Zenekar koncertje, közreműködik: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. Vezényel: Hollerung Gábor
20.45 óra:  Vacsora
22.00 óra:  Nyitótánc
23.00 óra:  Tombola
23.30 óra:  Tánc
02.00 óra:  A bál vége

 

Parkolási lehetőség a Vörösmarty mélygarázsban igényelhető (1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.).


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum