A Mikulás idén is a Budakeszi Vadasparkba látogat – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. január 22., kedd, Vince napja van.

Rovatok

Régiók

A Mikulás idén is a Budakeszi Vadasparkba látogat

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. november
December 6-án, egy remélhetőleg hóval borított szerdán, a Budakeszi Vadaspark lesz a Mikulás Föld körüli útjának következő állomása. A híres gyerekdalnak megfelelően hóból lesz a subája, jégből lesz a cipője, lengeni fog a szakálla és szánnal érkezik majd Budakeszire, hogy egy egész délelőttön keresztül pakolja ki zsákjából a sok minden jót. A Mikulás várva várt látogatása idején ráadásul a 14 éven aluli gyermekek ingyenesen léphetnek be a vadasparkba!

A Budakeszi Vadaspark munkatársai idén is igazi ünnepi hangulatot varázsolnak a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokat bemutató vadasparkba: a Mikulás hó esetén szánon, máskülönben lovas kocsin érkezik a főbejárat elé, hogy vadasparki sétája során mindenkit megajándékozzon. A Mikulás szorgos segítői pedig nemcsak az elegendő mennyiségű meglepetésről, de arról is gondoskodnak majd, hogy miután a Mikulás lepattant a járműről, bárki felülhessen rá és mehessen vele egy kört.

A Mikulás-napon ráadásul a Budakeszi Vadaspark védjegyének számító kisállattréningek és látványetetések sem maradnak el: aznap a farkasok és medvék „étkezési szokásába” pillanthatnak bele az érdeklődők, továbbá mosómedvetréning is gazdagítja a programkínálatot.

 

A Mikulás-nap részletes programja:

10.00 óra: Készülődés a Mikulás érkezésére a színpadon

10.00 óra:  Mosómedvetréning

11.00 óra:  Megérkezik a Mikulás!

11.00 óra:  Medve-látványetetés

11.30 óra:  Közös séta a Mikulással a vadasparkban

12.00 óra:  Farkas-látványetetés


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum