Abroncsokkal népszerűsítik az adakozást – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 25., hétfő, Irén napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Abroncsokkal népszerűsítik az adakozást

A Bridgestone is bekapcsolódott az Ökumenikus Segélyszervezet adventi gyűjtőakciójába

Megjelent: Itthon Otthon van, 2017. december
Neves olimpikonokkal közösen 200 darab gumiabroncsból rakták ki az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalának számait önkéntesek és a Bridgestone munkatársai. A látványos szabadtéri installációval a szervezet adományvonalát kívánta népszerűsíteni az abroncsgyártó. A tatabányai vállalat emellett 30 szett gumiabroncsot adományozott a segélyszervezetnek 3 millió forint értékben annak érdekében, hogy a szervezet munkatársai az adventi időszak fokozott szállítási igényeit, majd az ünnepek utáni hétköznapokban felmerülő logisztikai feladatokat is maradéktalanul teljesíteni tudják.

Az Ökumenikus Segélyszervezet immár a 22. alkalommal szervezte meg szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtő kampányát, amelynek keretében az adakozók a szervezet tevékenységét, és így rajtuk keresztül a nélkülözők mindennapjait is segíthetik. Az adománygyűjtés egyik legegyszerűbb és közben legnépszerűbb módja a 1353-as adományvonal, hiszen a szám felhívásával rögtön 250 Ft-ot adományoznak a rászorulók javára. A nagyobb felajánlásokat a www.segelyszervezet.hu oldalon lehet megtenni, illetve a szervezet adománypontjai mellett a nagyobb postákon is lehet adományozni.

Idén a Bridgestone is csatlakozott az adománygyűjtő akcióhoz. A tatabányai vállalat neves olimpikonokkal közösen 200 darab gumiabroncsból rakta ki a segélyszervezet adományvonalának 1353-as számát. A Bridgestone ezáltal az éjjel-nappal hívható adományvonalra és az adományozás jelentőségére kívánja felhívni a figyelmet.

Az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatában egész évben végzett feladatok mennyisége – az országos adománygyűjtés okán is – az ünnepek táján megnövekszik. A munkatársak összesen 30 autót használnak folyamatosan és ezekkel a járművekkel oldják meg országos intézményhálózatuk szállítmányozási feladatait is. Ez a folyamat nem áll le decemberben, a karitatív szervezet munkatársainak számtalan logisztikai feladatot kell megoldaniuk egész évben. Mindeközben akár több százezer km-t is megtesznek, ezért különösen fontos, hogy az autók abroncsai mindig megfelelő állapotban legyenek. A tatabányai vállalat ebben is támogatni szeretné a szervezet munkatársait: a cég a segélyszervezet teljes flottáját, azaz 30 autóját új gumiabroncsokkal látta el, így összesen 120 darab abroncsot adományoztak számukra.

Az installációval és az abroncsadománnyal azokat szeretnénk támogatni, akik maguk is segítenek másokat” – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. – „Bízunk abban, hogy ezzel a hozzájárulással vállalatunk tud abban segíteni, hogy az adományvonalon keresztül befolyó támogatás nagyobb, az abból vásárolt adományok szállítása pedig zökkenőmentes és biztonságos lehessen.

Nagy örömmel fogadtuk a Bridgestone felajánlását, hiszen országos és nemzetközi tevékenységünk során sokat vagyunk úton, számos munkatársunk dolgozik az adományok célba juttatásán” – fogalmazott Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója. – „Az adventi adománygyűjtés évről évre egyre nagyobb segítséget jelent szervezetünk működése és fejlesztése szempontjából. A Bridgestone adománya pedig ahhoz járul hozzá, hogy logisztikai költségeink csökkentésével még hatékonyabban támogathassuk a rászorulókat” – tette hozzá.

Az 1991-ben alapított Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a bajbajutottakat és nélkülözőket. A segélyszervezet a nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a nemzetközi közösség részeként. A szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtés december 31-ig folytatódik, a szervezet továbbra is köszönettel fogadja a felajánlásokat!

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum